Mit szóltok Vona Gábor és Pörzse Sándor eddigi teljesítményéhez?
21:38
"Nem a Jobbik kormányoz, ezért diszfunkcionális lenne tőlük, ha nagyüzemben gyártanák a törvényjavaslatokat"
Biztos? Van egy jobbikos kommenthuszár itt a gyk-n, aki szerint 2009 óta a Jobbik kormányoz :))))
""Arról még nem is szóltam,hogy a Fidesz folyamatosan leszavazza a Jobbik indítványait,majd benyújtja ugyanazt,mint sajátját...
Ezt már menetrendszerüen csinálják.
De végül is, a lényeg...
Meg vagyok elégedve a Jobbikkal.
A legtöbb parlamenti felszólalást listán is egy jobbikos (Dr Gaudi-Nagy Tamás) van az első helyen.
A gond az hogy a Fidesz aljas módon leszavazza a törvény/módosító javaslatokat, és néhány hét után újra benyújtja a sajátjaként.
Eddig egyetlen egy ellenzéki javaslatot sem fogadott el a kormány (nesze neked Nemzeti Együttműködés).
És a vicc: a médiában már az számít hírnek hogy a Fidesz TERVEZI benyújtani a törvényeket, miközben a Jobbik már az első naptól kezdve dolgozik.
Viccelsz? Mi értelme lenne önálló törvényjavaslatokat benyújtani ha napirendre sem veszik? A Fidesz szépen építgeti a diktatúrát, ez folyik most, kérem szépen!
Ha figyelemmel kíséred a munkát a Parlamentben, akkor valós képet kaphatsz: http://www.youtube.com/user/JOBBIKparlamentVideo
én azt látom, hogy a jobbikosok nagyon aktívan tevékenykednek a parlamentben és majdnem mindig teljes létszámmal vannak jelen.
szemben többi párttal akiknek alig van bent képviselőjük, rosszabb esetben az a pár is alszik/újságot olvas/gépen filmet néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!