Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok Vona Gábor és...

Mit szóltok Vona Gábor és Pörzse Sándor eddigi teljesítményéhez?

Figyelt kérdés
Vona Gábor eddig 2 önálló törvényjavaslatot nyújtott be, míg Pörzse Sándor eddig csak 1 önálló indítványt.Főleg jobbikosoktól kérdezném, hogy ők nem keveslik-e ezeket?Persze nem csak ebből áll egy képviselő munkája, meg mások is vannak akik keveset nyújtottak be,de szerintem a Jobbik képviselőitől nyugodtan elvárható, hogy "nagyüzemben gyártsák" az országot jobbátehető javaslatokat.Mert hát elvileg ők a "nagy magyarok" vagy mi.
2010. júl. 15. 20:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

21:38

"Nem a Jobbik kormányoz, ezért diszfunkcionális lenne tőlük, ha nagyüzemben gyártanák a törvényjavaslatokat"

Biztos? Van egy jobbikos kommenthuszár itt a gyk-n, aki szerint 2009 óta a Jobbik kormányoz :))))

2010. júl. 15. 22:25
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Arról még nem is szóltam,hogy a Fidesz folyamatosan leszavazza a Jobbik indítványait,majd benyújtja ugyanazt,mint sajátját...
2010. júl. 15. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:
85%

""Arról még nem is szóltam,hogy a Fidesz folyamatosan leszavazza a Jobbik indítványait,majd benyújtja ugyanazt,mint sajátját...

Ezt már menetrendszerüen csinálják.

De végül is, a lényeg...

2010. júl. 15. 22:58
 14/18 anonim ***** válasza:
82%
Nem mindegy, hogy a Jobbik indítványait leszavazza és később sajátjukként nyújtja be! Ezzel átveri az egész országot!! A nép, akik csak a híradókból értesülnek mi folyik a Parlamentben, és sajnos rengetegen vannak, azt mondja: "No, milyen jó, hogy a Fideszre szavaztam, legközelebb is rájuk fogok!" Hát én nem szeretném 4 év múlva megint ezeket látni kormányon!!!
2010. júl. 16. 02:08
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
A gond az h hiába nyújtanak be törv.javaslatokat a fidesz úgyis lehurrogja és 2 hét múlva megszavazzák a sajátjukként. Azon meg nem csodálkozom h nem törik már magukat annyira a jobbikosok, mer mit tehetnének a 2/3-ad ellen.
2010. júl. 16. 12:11
 16/18 anonim ***** válasza:
70%

Meg vagyok elégedve a Jobbikkal.

A legtöbb parlamenti felszólalást listán is egy jobbikos (Dr Gaudi-Nagy Tamás) van az első helyen.

A gond az hogy a Fidesz aljas módon leszavazza a törvény/módosító javaslatokat, és néhány hét után újra benyújtja a sajátjaként.

Eddig egyetlen egy ellenzéki javaslatot sem fogadott el a kormány (nesze neked Nemzeti Együttműködés).

És a vicc: a médiában már az számít hírnek hogy a Fidesz TERVEZI benyújtani a törvényeket, miközben a Jobbik már az első naptól kezdve dolgozik.

2010. júl. 16. 18:30
 17/18 anonim ***** válasza:

Viccelsz? Mi értelme lenne önálló törvényjavaslatokat benyújtani ha napirendre sem veszik? A Fidesz szépen építgeti a diktatúrát, ez folyik most, kérem szépen!

Ha figyelemmel kíséred a munkát a Parlamentben, akkor valós képet kaphatsz: http://www.youtube.com/user/JOBBIKparlamentVideo

2010. júl. 16. 23:43
 18/18 anonim ***** válasza:

én azt látom, hogy a jobbikosok nagyon aktívan tevékenykednek a parlamentben és majdnem mindig teljes létszámmal vannak jelen.

szemben többi párttal akiknek alig van bent képviselőjük, rosszabb esetben az a pár is alszik/újságot olvas/gépen filmet néz.

2010. júl. 17. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!