Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisok azért védik...

A balliberálisok azért védik ennyire a környezetet mert nekik csak ez az egy életük van?

Figyelt kérdés

Ugye nekünk jobbosoknak nyert ügyünk van, mert mi befogadtuk a szívünkbe Jézust, ezért tudjuk, hogy amikor eljön a Végítélet, el leszünk ragadtatva általa, mert a kereszthalálával megváltott minket.

A balosok azonban ateisták révén a halálra fognak feltámadni, nem pedig az új életre, tehát számukra csak ez az egy világ van, itt és most.

2019. okt. 1. 12:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%

Na b+.

Jobb oldali, ateista, környezetvédő vagyok.

2019. okt. 1. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
32%
Le vagy maradva. Már a szellemi vezetőidnek is fontos a környezetvédelem. Nemsokára a mostani éneddel szöges ellentétben lévő dolgokat kell védened felsőbb utasításra, és akkor nézegetheted magadat, a lelkedet, és számolhatod a krumplit meg a nemzeti dohányboltjaidat.
2019. okt. 1. 17:03
 13/17 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
Én balos keresztény vagyok, én akkor most megtörtem a tér-idő mátrixot a létezésemmel?
2019. okt. 1. 18:52
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyok vallásos, hívő vagyok.

A kereszténység nem egy vallás, hanem egy személyes kapcsolat Jézussal.

2019. okt. 1. 18:53
 15/17 A kérdező kommentje:
Be kell fogadnod a szívedbe Jézust és be kell töltelkezned a Szent Szellemmel, hogy újjászüless.
2019. okt. 1. 18:56
 16/17 A kérdező kommentje:
A Szent Szellemmel betöltelkezett hívő nyelveken szól, meggyógyul betegségéből, és meggazdagszik.
2019. okt. 1. 18:57
 17/17 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező!

Mr. Provokatőr! :D

Nem vagy te jobboldali, sem keresztény! :D

Szóval szerinted Jézust nem érdekli, miként basszuk szét a környezetet, csak hogy járjunk templomba? Isten rendjének tisztelete a természetre is vonatkozik. (olyan egyébként sincs, hogy környezet, mert a természetnek mi is része vagyunk)

2019. okt. 2. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!