A momentumos emberek ezelőtt melyik pártra szavaztak, gondolkodtatok már ezen?
Úgy gondolják hogy ezek valamilyen új emberek akik majd mindent másképp fognak csinálni? Ők jobbára fidesz és jobbikos szavazók voltak akik nem kaptak a húsos fazékból, és új név alatt próbálnak felemelkedni. Ez egy liberális párt, sok helyen a fidesz támogatásával.
Az újgazdag réteget próbáljak megvenni, így nem is kell arra gondolni hogy a többi reteggel foglalkozna a képviselőjük.
Ha nem hiszed, kérdezz meg egy párttagot hogy kire szavazott eddig.
6-os!
Az ugy megvan, hogy az elsők, akik nem szavazták meg a magyar jelölteket annak idején a fideszesek voltak.
A valakinek az utálatát hírdetőkkel való szembenállást elég kicsavart dolog "mindentellenzés"-nak minősíteni.
A 360 oldalas program meg pont 360 oldallal hosszabb, mint a Fideszé volt.
Nagyon sok olyan szavazó van, aki a kora miatt nem is szavazott korábban. Folyamatosan termelődik ki egy újabb réteg, aki elmúlt 18. Őket nem szoktuk figyelembe venni, de ott vannak. Első szavazóként elég reális, hogy a momentumra fogják behúzni.
Olyanok is lehetnek a szavazóik, akik korábban nem voltak szavazni mert nem találtak számukra vállalható pártot vagy nem érdekelte őket korábban a politika.
Az lmp szavazókat is felszívhatta szerintem és a jobbik egy részét is.
Az mkkp szavazók közül is sokan legutóbb a momemtumra voksoltak.
"A legnagyobb problémájuk a melegfelvonulás volt. " - mi alapján mondod, hogy ez a LEGNAGYOBB problémájuk?
(mert baromira nem ez....)
Én az LMP-re.
Az SZDSZ-re viszont soha nem szavaztam volna.
18-25 (talán még 30 is) között BRUTÁLIS a támogatottságuk. Fiatalok beszélnek fiatalokkal online felületen. Nagyon bejött nekik.
Tegnap volt egy cikk a hvg-n, hogy Bp-en egy hajszállal megelőzve a DK-t már a Momentum a legerősebb erő.
Következő nagy választáson a Fidesz első számú ellenézéki kihívói lesznek. És ez sztem nem tulzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!