Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Puzsér Róbertről?

Mit gondoltok Puzsér Róbertről?

Figyelt kérdés
2019. szept. 30. 19:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ti komolyan azt hiszitek, hogy van olyan párt amelyik fizetne azért, hogy kommenteket irogassanak itt az emberek?

Szerintem ez nem reális.

2019. szept. 30. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

"A kérdező kommentje:

Ti komolyan azt hiszitek, hogy van olyan párt amelyik fizetne azért, hogy kommenteket irogassanak itt az emberek?

Szerintem ez nem reális."

Ezt te komolyan gondolod? Mert ha igen, akkor biztos hogy nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Olvass inkább és próbálj meg okosabb lenni és tájékozódni:

[link]

[link]

2019. szept. 30. 22:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Régen tudtam, mit gondolok róla, ma már nem tudom... Nem tudom, ki ő.
2019. szept. 30. 23:31
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Azt hogy elszúrta amiért nem indult az előválasztáson ès azóta is még neki áll feljebb. Így meg lehet érdeklődésre számmottartó közszereplő,de mint politikai karakter a sárba tiporta önmagát.

Szerintem sokaknak okozott csalódást mert sokan szavaztak volna rá ha indul az előválasztáson. Jelen helyzetben viszont ha akarja ha nem a fideszt támogatja azzal amit csinál. Erre meg nincsen mentség és magyarázat.

2019. okt. 1. 00:18
 15/15 A kérdező kommentje:

Miért támogatná a Fideszt? Ha mondjuk 6.000 szavazója lesz (kb. 1%), amiből 3.000 el sem menne szavazni, ha visszalépne, 2.000 Tarlósra szavazna és 1.000 Karácsonyra, akkor még jót is tesz azzal a Karácsonynak, ha nem lép vissza...

De ez csak egy példa.

Viszont az érdekelne, hogy miért döntene 300.000 ellenzéki ember közös jelöltjéről 68.000 szavazó, akik részt vettek az előválasztáson... Hmm?

2019. okt. 1. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!