Újra részben (lassan egészben) szélsőjobb oldali párt vezeti Magyarországot az átalakított Fidesz által?
Köszönöm szépen az új válaszokat!
Bevallom édesanyám családja régi büszke kun-magyar család és a családomban édesanyám részéről a felmenőim között vannak erdélyi magyarok és zsidók is,az édesapám részéről pedig a magyar mellett van szerb és cigány is és én 32 éves vagyok,de én úgy látom,hogy az elmúlt években a politikai helyzet mellett olyan gazdasági,hadászati és egyéb történések voltak és vannak a világban amik nekem az első,bár inkább a második világháborút megelőző történésekre emlékeztet,most a gazdaságban a forint történelmi mélysége is erre emlékeztet ahogyan nekem az is gyanús hogy a kormányt képviselő Gulyás Gergely nemrégen az egyik kormányinfón valami olyasmit mondott,hogy a kormányt nem aggasztja a gyenge forint és olyat is mondott,hogy a forint gyengülése azért is jó,mert minél tovább gyengül a forint a külföldi pénzekhez képest annál több pénze marad a kormánynak és nem azt mondta,hogy több pénze marad az országnak hanem a kormánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!