Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely politikai...

Karácsony Gergely politikai karrierjének a kiszivárgott hangfelvétel miatt lesz vége, vagy amiatt ha nem sikerül Tarlóst legyőznie?

Figyelt kérdés
2019. szept. 27. 21:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk én már azon meglepődnék ha Zuglóban ismét polgármester lenne, szimplán csak mert amennyi mindent eltolt és az emberek ezután is megszavaznák a bizalmat nekik, az olyan gyanút keltene, hogy néhányan totál bezámíthatatlanok és gondolkodásra képtelenek.
2019. szept. 27. 23:56
 12/19 anonim ***** válasza:
49%

A felvétel tartalma nem tartalmaz nagyon olyan dolgot, ami akkora nagy szenzáció lenne, hisz aki olvas híreket, vagy utánanéz, az tudott dolgokat.

T., ha nyer, attól még lehet politikus Kari.

2019. szept. 28. 00:01
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

Azért lesz vége, mert körbeért ezen a politikai kispályán, ami nekünk van. Nem tudom fideszes volt-e, de azon kívül kb minden.

Mivel csak egyszemélyes "sztár", ereje semmi, csak amit alátesznek.

A Mi Hazánk színeiben nem szerepelt még, de szerintem az már nem fog menni, és most vagy 3 évig nem lesz választás, szóval el fog felejtődni.

2019. szept. 28. 01:34
 14/19 anonim ***** válasza:
26%

#2 vagyok:

Karácsony, mint EMBER alkalmatlan politikusi funkció betöltésére.

Határozatlan, mulya, megalkuvásra hajlamos, sunyi.

Marionett bábunak kiváló de önállóan egy nulla, mivel szerintem nem is ismeri az önállóság fogalmát.

2019. szept. 28. 07:38
 15/19 anonim ***** válasza:
12%

Kérdező, valóban manipulatív a kérdésed, ami azt sugallja, hogy már előre temethetjük.

A kiszivárogtatott hangfelvétel egyáltalán nem kompromittáló rá nézve, sőt. Csak figyelmesen kéne végighallgatni az egészet.

Másfelől ez a felvétel egy lehallgatott beszélgetés összevágása, vagyis még a hamisítás ellenére se bírtak olyat csinálni belőle, hogy rá nézve terhelő legyen.

Nagyon foshat a Fidesz, ha már ilyen eszközöket vetnek be, nem véletlen, hiszen 1 % különbség van közöttük, ami napról napra zsugorodik, majd valószínűleg le is hagyja Tarlóst. Természetesen nem közvélemény-kutatást, hanem választást kell nyerni, ez örök igazság, de szerintem az is meg lesz neki.

2019. szept. 29. 15:21
 16/19 anonim ***** válasza:
57%
2019. szept. 29. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
26%

#1-2, #15-nek:

Ha én Pesti lennék, természetesen Karácsonyra tenném az X-et.

De ez nem változtatna a véleményemen, miszerint totál alkalmatlan. A hangfelvétel ebben a kérdésben sem nem oszt, sem nem szoroz.

2019. szept. 29. 21:38
 18/19 anonim ***** válasza:
17%
Magyarul a 444 manipulálta és megvágta, Karácsony hangfelvételét. Szerintem Gyuri megbízására. Én nekem jó Tarlós többi bohóc!
2019. szept. 30. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
#3, még én sem voltam kipróbálva... Nem egy erős érv
2019. szept. 30. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!