Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a sok Karácsomy Gergely...

Mi ez a sok Karácsomy Gergely hír meg "Őszödi beszéd 2"?

Figyelt kérdés
Nem tulzás ez ? Mindig ez megy Karácsony Gergely igy meg ugy...
2019. szept. 26. 19:13
 1/10 anonim válasza:
21%
De túlzás . Én is unom, pedig jobboldali vagyok
2019. szept. 26. 19:14
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Nem értem az őszödi beszédhez való hasonlatot énsem sőt kimondottan semmitmondó dolog az egész
2019. szept. 26. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Ez semmi más csak a valóság.
2019. szept. 26. 19:20
 4/10 anonim ***** válasza:
40%

„egy csomó minden rám van bízva, program, tehát ezekkel ők nem foglalkoznak, vagy legalábbis ott, én soha nem egyeztettem senkivel, amik hatalmi kérdéseken túl vannak, ott azt csinálok, amit akarok."

Ugye nem kell azon meglepődni, hogy az értelmezési készség nincs az egekben.

De szerencsére le tudom fordítani egyszerűbb nyelvre:

Karácsony úgy indul vezetői pozícióra, hogy nem dönthet hatalmi kérdésekről.

Ha még mindig nem értitek: Ez olyan, mintha te lennél a főnök, de azt kell csinálnod, amit egy másik ember/csoport mond.

Persze lehet nincs azzal probléma, hogy úgy vagy "vezető", hogy mások irányítanak...

Nekem azért megvan a véleményem erről.

2019. szept. 26. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Horváth Csaba azért jó főpolgármester, mert nem hagyja, hogy szétlopjanak mögötte mindent. Válasz az indexes újságíró erre vonatkozó kérdésére: arra utaltam, hogy kell egy jó csapatkapitány, aki nem hagyja, hogy a többiek rossz útra térjenek :DDDDDDD
2019. szept. 26. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Gerinek végre sikerült a kormánypárti média címoldalaira kerülni (bár nem pont úgy, ahogy szerette volna)... :)
2019. szept. 26. 19:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"Persze lehet nincs azzal probléma, hogy úgy vagy "vezető", hogy mások irányítanak..."

Én szívesen szavazok olyanra, akiket bevallottan olyanok irányítanak, akikre a büdös életben nem szavaznék. Tök logikus!

2019. szept. 26. 20:10
 8/10 anonim ***** válasza:
16%
A következő szintre lép a Fidelitas lejárató kampánya. A cirkusz után most ez jön. A cél Tarlós győzelme bármi áron nekik.
2019. szept. 26. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Véletlen sem Karácsony akar győzni bármi áron, ugye?

Csupán azt az árat fizetné a győzelméért, hogy nem ő irányítana... :D

Persze nem mondom hogy Tarlós esetében nem a Fidesz fog diktálni, csak vicces, hogy a két törzs emberei hogy elnézik saját bűneiket, persze a másikén megakad a szemük...

Az irónai az egészban csak annyi, hogy itt élek :/

2019. szept. 26. 20:50
 10/10 anonim ***** válasza:
55%

Ha lenne töke Karácsonyak és lemondana a javakról, akkor félre állna és beállna Puzsér mögé...

Akkor elmondhatná legalább, hogy ellenzéki.

2019. szept. 26. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!