Mi ez a sok Karácsomy Gergely hír meg "Őszödi beszéd 2"?
„egy csomó minden rám van bízva, program, tehát ezekkel ők nem foglalkoznak, vagy legalábbis ott, én soha nem egyeztettem senkivel, amik hatalmi kérdéseken túl vannak, ott azt csinálok, amit akarok."
Ugye nem kell azon meglepődni, hogy az értelmezési készség nincs az egekben.
De szerencsére le tudom fordítani egyszerűbb nyelvre:
Karácsony úgy indul vezetői pozícióra, hogy nem dönthet hatalmi kérdésekről.
Ha még mindig nem értitek: Ez olyan, mintha te lennél a főnök, de azt kell csinálnod, amit egy másik ember/csoport mond.
Persze lehet nincs azzal probléma, hogy úgy vagy "vezető", hogy mások irányítanak...
Nekem azért megvan a véleményem erről.
"Persze lehet nincs azzal probléma, hogy úgy vagy "vezető", hogy mások irányítanak..."
Én szívesen szavazok olyanra, akiket bevallottan olyanok irányítanak, akikre a büdös életben nem szavaznék. Tök logikus!
Véletlen sem Karácsony akar győzni bármi áron, ugye?
Csupán azt az árat fizetné a győzelméért, hogy nem ő irányítana... :D
Persze nem mondom hogy Tarlós esetében nem a Fidesz fog diktálni, csak vicces, hogy a két törzs emberei hogy elnézik saját bűneiket, persze a másikén megakad a szemük...
Az irónai az egészban csak annyi, hogy itt élek :/
Ha lenne töke Karácsonyak és lemondana a javakról, akkor félre állna és beállna Puzsér mögé...
Akkor elmondhatná legalább, hogy ellenzéki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!