Puzsér Róbert nem fél, hogy ha Karácsony 1 százalékkal kap ki, akkor a Budapesti tömeg meglincseli? Ugye Puzsér csak egy celeb, neki nem jár a védelem mint Orbánnak.
# 10!
Az egész ellenzéknek Puzsér is a része! Nem húzhatja ki a a gyufát az indulásával a rá szavazóknál! :)
#10. És milyen alapon dönt 60.000 ember arról, hogy ki indúlhat?
A főpolgármesteri választáson 600.000 szavazó fog kb. résztvenni, vagyis a legtöbben nem vettek részt az előválasztáson és nem csak a fideszesek nem, hanem a legtöbb ellenzéki sem.
Én sem vettem rajta részt, szándékosan hogy kifejezzem, hogy ebben a formában nem támogatom. Viszont Puzsérnak aláírtam...
Ez a 60.000 ember, aki még az ellenzékben is kisebbség, nem szorírhatja ki például az én, de még másik 6.300 ember jelöltjét is, akaratát, ügyének képviselőjét csak úgy.
60.000 ember nem dönthet arról, hogy ki legyen minimum 300.000 ember "közös" jelöltje...
Puzsér Karácsonynak is az ellenzéke, ettőlmég nem lesz fideszes.
Egy másik ellenzék aki jelenleg 4-10% Budapesti támogatottságát élvezi reálisan, de ez változhat, azért mert nem Ő az esélyes nem hallgattathatod el, stb.
Pont.
A másik pedig, hogy a 68.000 (?) össz. résztvevőből, valami 30.000 ember szavazott Karácsonyra, ami tovább fokozza annak az illegitimitását, hogy "Karácsony a közös "ellenzéki" jelölt".
Nem, nem az!
A törölt válaszaimból következtetve csak annyit mondok:
-troll-kérdéssel nem foglalkozom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!