A magyar lottónyereményeket is fideszközeli személyek "nyerik" vajon?
#10 vagyok:
A húzógép véletlenül felcserélte az utolsó 2 számot, viszont a kiírásban az eredeti sorrend szerepel.
TOTÁLIS BUKTA!
Kihúzzák a 27-est, de a képernyőre 21-et írnak ki.
Gyorsan kiírják a marhák a 27-est is, majd a gép szépen ki is húzza!
#11 vagyok:
Mármint a 21-est húzza ki!
25-30-40 éve azért sokkal gyakrabban volt 5-ös találat itthon a lottón, szóval lehet benne valami, ha már a statisztika szóba került. Kétlem, hogy akkoriban 10-20-szor annyi szelvényt adtak volna fel, ami ezt indokolhatná.
Hát ez engem meggyőzött. Ezek után csak akkor vennék lottót ha visszaállnak a kézi húzásra. Az is igaz, hogy régebben más arányban voltak nagy nyertesek, ez is furcsa véletlen.
Azt az érvet nem értem, hogy ők nem hajolnak le aprópénzért hisz folyamatosan fizetik nekik a százalékokat a települések beruházásaiból, sokkal kisebb összegekről van szó, nem milliárdokról amit a lottónyereményeken el lehet lopni! Ez hatalmas pénz a hierarchia alsóbb részein tartózkodó embereknek még mindig, nem csak a Mészáros Lőrincek meg Rogán Antalok alkotják a rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!