Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ma kikerült hangfelvétel...

A ma kikerült hangfelvétel tükrében nem lenne jobb ha Karácsony visszalépne Puzsérnak a javára?

Figyelt kérdés

Erről van szó: [link]

Új jelöltet már nem lehet indítani és mivel az MSZP megfenyegette a saját jelöltjét talán Karácsonynak is jobb lenne ha visszalépne (Puzsérnak, mert 70-es IQ felett Berki ugye szóba sem jöhet)

Ezenfelül a korrupt MSZPseket ki kéne tenni az ellenzéki összefogásból és Zuglóban is a civil jelölt mögött felsorakozni (az MSZP az EP-választáson már megdöglött, csak a korábbi alkuk miatt lehetett ennyi jelöltje de Gyurcsány előbb-utóbb úgyis kivégzi őket, ártani már nem tudnának).

2019. szept. 26. 13:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
22%

Ezzel a beéréssel csak óvatosan! :)

Pár napja olvastam az Indexen (de lehet, hogy 444 volt), hogy Karácsonyra szavaznak a fideszesek is. A cikkben kiderült, hogy kb. 4%-ról van szó. Azt nem említették, hogy az MSZP-DK szavazók 22%-a viszont Tarlósra fog szavazni.

A konkrét kérdésre: Ezzel szerintem megszűnt Karácsony elméleti esélyes is a győzelemre. Ha tényleg az a cél, hogy Tarlóst leváltsák, akkor be kellene állniuk Puzsér mögé. Nyilvánvalóan ez nem fog megtörténni, hiszen nem csak saját emberükre szeretnék leváltani Tarlóst.

2019. szept. 26. 15:20
 12/18 anonim ***** válasza:
24%

68% Én nem személyeskedtem, Te viszont otromba módon támadtál a kérdezőre, ok nélkül...

Ha neked az szenélyeskedés, hogy én ezt megállapítottam, akkor benned a hiba.

2019. szept. 26. 15:24
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

"Ha tényleg az a cél, hogy Tarlóst leváltsák, akkor be kellene állniuk Puzsér mögé."

Csak kíváncsiságból, ez milyen számítás alapján jött ki? Tudtommal olyan 5% körül mérik, milyen esélyei vannak Tarlóssal szemben?

[link]

Itt a legfrissebb mérés, még felül is becsültem Puzsért.

Az Iránytű intézed pedig egyáltalán nem vádolható azzal, hogy baloldali kötődésű lenne.

2019. szept. 26. 15:25
 14/18 anonim ***** válasza:
54%

56%-os

Akkor ez nem tudom mi, ha nem személyeskedés:

"Ha valaki itt párt katona, akkor az Te vagy 68 százalékos!

Minden kérdésnék megjelensz és védelmezed a Gerit...

Ráadásul még arrogáns is vagy."

Ráadásul még hazugság is, mert egy kezemen össze tudom számolni hány kérdésre reagáltam itt az utóbbi napokban.

2019. szept. 26. 15:27
 15/18 anonim ***** válasza:
24%

#13. Felhívtak 600 embert (valszeg munkaidőben, szöval nyugdíjast), amiből 84 nem akart, vagy nem tudott válaszolni és akkor ez egy reprezentatív felmérés?

A statisztikai hibahatár pedig anúgy nem 4%, ahogyan azt írják, hanem 3%.

Csak már óvatosak az EP óta...

2019. szept. 26. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:
24%

68% Te is tudod, hogy ezt erre írtam: "Értem én, hogy minden nap több kérdéseddel is próbálod tolni Puzsér szekerét, lehet még a csapatában is benne vagy, de ez azért elég szánalmas."

Amit ráadásul a kérdezőnek írtál, amire semmi okod nem volt...

Mi az, hogy neked szabad, nekem meg nem?!

2019. szept. 26. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
56%

"Csak kíváncsiságból, ez milyen számítás alapján jött ki? Tudtommal olyan 5% körül mérik, milyen esélyei vannak Tarlóssal szemben?"

Nyilvánvaló, hogy Karácsony sehol sem lenne, hanem nyomna a teljes ballib blokk. De ezzel a kiszivárgott anyaggal biztosan bukik még pár százalékot.

Puzsér még nem égette le magát, Karácsony viszont teljesen hiteltelenné vált ezzel. Persze meg majd a magyarázködés, mint Öszöd után...

Egy kis matek:

Ha ketten indulunk és rád 20% szavasz, rám 40%, akkor szavazatok 66.6%t én viszem és marad neked 33.3%. A 20% különbség valójában 33% lesz. Így lesz végül 4-5% különbség Tarlós javára.

2019. szept. 26. 19:31
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Hát, két lehetőség van. Ha a felvétel kamu, akkor a fidesz fél, mert Karácsony esélyes, vagyis Karácsonyra érdemes szavazni.

A második lehetőség, hogy a felvétel igazi, amiből kiderül, hogy Karácsony nem az MSZP bábja, nem tűri a korrupciót és komolyan gondolja a programját. Vagyis Karácsonyra érdemes szavazni.

Nekem mindkét opcióból az következik, hogy Karácsonyra adott szavazat az nem rossz.

Továbbá értelmetlen úgy beszélni az mszp-ről, mint egy egységes párt, hogy megfenyegette a saját jelöltjét. Az a helyzet, hogy az mszp jelenleg egy nagyon vegyes társaság, amiben vannak hiteles arcok, pl. ilyen volt Botka, de most ilyen Ujhelyi is. És vannak, akik a fidesszel együtt dolgoznak.

Mellesleg Puzsér nem nyerne, akkor sem, ha Karácsony Puzsér javára lépne vissza, mivel itt nem csak arról van szó, hogy hány jelölt van, hanem hogy az adott jelölt hogyan kommunikál. Puzsér az elmúlt 3-4 évben folyamatosan szídta az mszp-dk szavazóbázisát, hogy milyen agymosott zombik. Ennek következtében pedig jobb esetben csak nem megy el ezen pártok tábora, rosszabban pedig direkt Tarlósra szavaz.

Vagyis visszalépés esetén se tudna 15-20%-nál többet kapni Puzsér, míg Tarlóst alsóhangon 35%-ra, de inkánbb 40% körülire mérik.

Reálisabb lenne Puzsér visszalépése, mert akár fidesszel van, akár nem, amit most csinál, az a fideszt segíti.

2019. szept. 27. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!