Ha magyar ill. külföldi elemzők is azt mondják, hogy a Bajnai-kormány elérte, hogy Mo. Elég jól megússza a válságot a többi európai országhoz képest, és a számok is ezt mutatják, akkor a Fidesz míért nem ismeri el ezt?
Nem gondoljátok úgy, hogy Bajnai sokkal többet tett az országért, mint "Viktorkirály" '98-'02 között és fog tenni valószínűleg '10-'14 között is?
15/f (lehet mondani hogy fiatal vagyok de azt tudom, hogy biztos nem a Fideszre szavaztam volna, hiszen nekik nemvolt programjuk, csak mocskolták az mszp-t, még akkoris inkább az mszp-re szavaztam volna, ha nem Bajnai, hanem Mesterházy lett volna az miniszterelnök)
ma 19:21
A Bajnai-kormány a Gyurcsány-kormány közvetlen következménye. Mondjuk erről te semmit sem tudhatsz, konkrétan 9 éves voltál, amikor Gyurcsány hatalomra került és elkezdődött az ország gyors hanyatlása.
Bajnai Gyurcsány közeli barátja, és a Gyurcsány-kormány egyik legfontosabb minisztere volt.
Így van csak ismétli amit a szüleitől kapott de még nem látja át a hlyezetet.. Gyurcsány és bajnai ugyan az volt..
16/F
ma 09:07
Ahhoz képest a válságkezelést (anticiklikus gazdaságpolitika) ügyesen kevered a stabilizációval (ami prociklikus).
Bajnai vezetésével Magyarország nem "úszta meg" különösen jól a válságot, mert az egész világon itt volt az egyik legnagyobb a gazdasági visszaesés.
Tessék, itt a lista: 2009-ben Magyarország 199. helyen a világon GDP-növekedésben. Tapsoljuk meg Bajnait!
Hozzáteszem, Bajnai kényszerpályán mozgott, a Gyurcsány után maradt romhalmaz eltakarításával kellett foglalkoznia.
Akkora hülyeségeket beszélsz, mint ide Lacháza, és közben az intelligenciáddal kérkedsz. Hülye mitugrász.
te csak ne szavazzál senkire hogy szoci így meg szoci úgy--- 8évig nem csináltak semmit.. elég hülye vagy politika terén..
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!