Ha magyar ill. külföldi elemzők is azt mondják, hogy a Bajnai-kormány elérte, hogy Mo. Elég jól megússza a válságot a többi európai országhoz képest, és a számok is ezt mutatják, akkor a Fidesz míért nem ismeri el ezt?
Nem gondoljátok úgy, hogy Bajnai sokkal többet tett az országért, mint "Viktorkirály" '98-'02 között és fog tenni valószínűleg '10-'14 között is?
15/f (lehet mondani hogy fiatal vagyok de azt tudom, hogy biztos nem a Fideszre szavaztam volna, hiszen nekik nemvolt programjuk, csak mocskolták az mszp-t, még akkoris inkább az mszp-re szavaztam volna, ha nem Bajnai, hanem Mesterházy lett volna az miniszterelnök)
Mindössze azért, mert egy akkor hitel felvétele, amit 3000 évig fizetni fogunk, nem a válságból való kilábalás, és főleg nem elismerésre méltó.
Hitelt felvenni "mindenki" tud, de azt vissza kell adni.
"Hitelt felvenni "mindenki" tud"
Ebben azért ne legyél olyan biztos.
Majd szólok, amikor rá leszünk szorulva, de a Vitya nem fog kapni senkitől
Ha Gyurcsány kapott (pedig ő aztán nemzetközileg hiteltelen politikusnak számít), akkor Viktor is fog kapni.
Tök mindegy, 8 év semmittevés után azzal dicsekedni, hogy óriási hitel felvételével elkerültük az államcsődöt (mert gyakorlatilag államcsőd volt), nem dicséretes szerintem.
Aki azt állítja,hogy az előző Fidesz kormány altt jobban élt az ország többsége,az nyilván a jómódú réteghez tartozott! A többség sokkal rosszabbul élt,mint előtte és a következő 4-6 évben,és ahogy ezután fog élni.
Bajnai pedig valóban jól kezelte a válságot,csak ezt a Fidesz nem fogja elismerni,mégis az általa megkezdett programot folytatja!
Hm...hát nem tudom..
A szüleim 98-02-ig érezték a legnagyobb biztonságban magukat, már amennyire erről a közszférában lehet beszélni.
Nem kerestek jól, ahogy most sem, meg ahogy egyáltalán soha a közszféra átlag szereplői itthon, de nem fenyegették őket leépítéssel, mint 2002-2010-ig egyfolytában.
Diákhitellel tudtam továbbtanulni, mert egyébként nem tudták volna finanszírozni a szüleim a kollégiumot, könyveket, megélhetésem. IGEN, hitelt vettem fel, amit egyébként 4 havi fizetésemből visszaadtam. ;) Azt hiszem megérte. :)
Na idefigyelj!
16/F Kit tette tönkre az osrszágot az elmúlt 4 év alatt? Ki mnodta el az öszödi beszédet el hogy hazudtak? Ki monta azt hogy e program végrehajtása fájni fog? Folyamatosan elvettek az embertől pénzt és mindent És még neked van merszed azt mondani hogy jó program volt? Hog mersz egyátalán ilyet kiejteni? ezek a mocskok sztérabolták az országot folyamatosan hazudtak és ők éltek mint marci hevesen. És neked még van merszed kimondani hogy jó volt..? Gyurcsány úgy irányította a rendőrséget hogy nem igaz.. és a sukorós ügy is ilyen Izraeli befektető? hát hol élünk könyörgöm? nem MAGYARORSZÁGON? el akarták adni ezt a pici Mayarországot Izraeli befektetőknek? komolyan mondom szét vet az ideg amikor valaki védi ezt a csürhe mocskos lopós bandát.. Bocsi hogy írtam de már elegem van ebből hogy egy ilyen tróger mocskos banádt hogy lehet védeni...:@
Egyébként meg mindig is csodálkoztam, hogy van aki mindig tiszteli azt a kormányt, azt a pártot, akik saját miniszterelnöküket buktatták meg, mert (Megyó) "túl becsületes volt", akik "nem csináltak semmit", akik körül 8 év alatt (most meg pláne) csak a korrupciós ügyek kavartak nagy vihart, meg a nemzetközi hiteltelenség, elégedetlenség.
Akik megszorításokat vezettek be azért, mert "4 évig nem csináltunk semmit". Aztán verték a mellüket, hogy ükükükunokáinknak is felvettek hitelt, ezáltal megúsztuk a csődöt???
Komolyan kérdezem...
Tényleg nem volt még elég?
Ez jó? :)))
Ez kell még? :))
Nem állítom, hogy Viktor meg a Fityesz egy mintapéldányok, mert a lóf@szt... de abban biztos vagyok, hogy nem lehet egy lapon említeni őket.
Mindennek van határa, az MSZP túllőtt rajta nem egyszer, nem kétszer, mindenkinek a fejéra kakálva.
Ha a Fityesz is megteszi (bár nem hiszem, hogy ezek után meri), akkor jöhetnek ismét a szocik, de most pihi van, mert az elmúlt 8 évben "bizonyítottak"
"Ha magyar ill. külföldi elemzők is azt mondják, hogy a Bajnai-kormány elérte, hogy Mo. Elég jól megússza a válságot"
A Bajnai-kormány 2009 tavaszán lépett hivatalba, a válságnak ekkor már vége volt.
A Bajnai-kormány érdemben javította az ország pénzügyi helyzetének szilárdságát, prociklikus gazdaságpolitikát folytatva, ami viszont a válságkezelésre használt anticiklikus politika ellentéte.
Kevered a szezont a fazonnal.
"a Fidesz míért nem ismeri el ezt?"
Mert a Fidesznek nem kötelező megtapsolnia azt, hogy miután a szocik majdnem csődbe vitték az országot 2002 és 2008 között, 2009-ben az utolsó pillanatban visszarángatták a szakadék széléről.
"Nem gondoljátok úgy, hogy Bajnai sokkal többet tett az országért, mint "Viktorkirály" '98-'02 között"
Nem. Csinált egy megszorítást, ennyi volt az összes tevékenysége. Erre mindenki más is képes lett volna, az elmebeteg Gyurcsányon kívül.
"15/f (lehet mondani hogy fiatal vagyok de azt tudom, hogy biztos nem a Fideszre szavaztam volna, hiszen nekik nemvolt programjuk, csak mocskolták az mszp-t"
Egy 15 éves gyerek vagy, akinek még semmi rálátása az életre, csak papagájként elismétli, amit a szoci szüleitől hallott. Nincs ebben semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!