Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha magyar ill. külföldi...

Ha magyar ill. külföldi elemzők is azt mondják, hogy a Bajnai-kormány elérte, hogy Mo. Elég jól megússza a válságot a többi európai országhoz képest, és a számok is ezt mutatják, akkor a Fidesz míért nem ismeri el ezt?

Figyelt kérdés

Nem gondoljátok úgy, hogy Bajnai sokkal többet tett az országért, mint "Viktorkirály" '98-'02 között és fog tenni valószínűleg '10-'14 között is?

15/f (lehet mondani hogy fiatal vagyok de azt tudom, hogy biztos nem a Fideszre szavaztam volna, hiszen nekik nemvolt programjuk, csak mocskolták az mszp-t, még akkoris inkább az mszp-re szavaztam volna, ha nem Bajnai, hanem Mesterházy lett volna az miniszterelnök)

2010. júl. 15. 13:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
61%

Mindössze azért, mert egy akkor hitel felvétele, amit 3000 évig fizetni fogunk, nem a válságból való kilábalás, és főleg nem elismerésre méltó.

Hitelt felvenni "mindenki" tud, de azt vissza kell adni.

2010. júl. 15. 14:37
 12/30 anonim ***** válasza:
28%

"Hitelt felvenni "mindenki" tud"

Ebben azért ne legyél olyan biztos.

Majd szólok, amikor rá leszünk szorulva, de a Vitya nem fog kapni senkitől

2010. júl. 15. 14:53
 13/30 anonim ***** válasza:
49%

Ha Gyurcsány kapott (pedig ő aztán nemzetközileg hiteltelen politikusnak számít), akkor Viktor is fog kapni.

Tök mindegy, 8 év semmittevés után azzal dicsekedni, hogy óriási hitel felvételével elkerültük az államcsődöt (mert gyakorlatilag államcsőd volt), nem dicséretes szerintem.

2010. júl. 15. 15:07
 14/30 anonim ***** válasza:
24%

Aki azt állítja,hogy az előző Fidesz kormány altt jobban élt az ország többsége,az nyilván a jómódú réteghez tartozott! A többség sokkal rosszabbul élt,mint előtte és a következő 4-6 évben,és ahogy ezután fog élni.

Bajnai pedig valóban jól kezelte a válságot,csak ezt a Fidesz nem fogja elismerni,mégis az általa megkezdett programot folytatja!

2010. júl. 15. 15:48
 15/30 anonim ***** válasza:
55%

Hm...hát nem tudom..

A szüleim 98-02-ig érezték a legnagyobb biztonságban magukat, már amennyire erről a közszférában lehet beszélni.

Nem kerestek jól, ahogy most sem, meg ahogy egyáltalán soha a közszféra átlag szereplői itthon, de nem fenyegették őket leépítéssel, mint 2002-2010-ig egyfolytában.

Diákhitellel tudtam továbbtanulni, mert egyébként nem tudták volna finanszírozni a szüleim a kollégiumot, könyveket, megélhetésem. IGEN, hitelt vettem fel, amit egyébként 4 havi fizetésemből visszaadtam. ;) Azt hiszem megérte. :)

2010. júl. 15. 15:56
 16/30 anonim ***** válasza:
56%

Na idefigyelj!

16/F Kit tette tönkre az osrszágot az elmúlt 4 év alatt? Ki mnodta el az öszödi beszédet el hogy hazudtak? Ki monta azt hogy e program végrehajtása fájni fog? Folyamatosan elvettek az embertől pénzt és mindent És még neked van merszed azt mondani hogy jó program volt? Hog mersz egyátalán ilyet kiejteni? ezek a mocskok sztérabolták az országot folyamatosan hazudtak és ők éltek mint marci hevesen. És neked még van merszed kimondani hogy jó volt..? Gyurcsány úgy irányította a rendőrséget hogy nem igaz.. és a sukorós ügy is ilyen Izraeli befektető? hát hol élünk könyörgöm? nem MAGYARORSZÁGON? el akarták adni ezt a pici Mayarországot Izraeli befektetőknek? komolyan mondom szét vet az ideg amikor valaki védi ezt a csürhe mocskos lopós bandát.. Bocsi hogy írtam de már elegem van ebből hogy egy ilyen tróger mocskos banádt hogy lehet védeni...:@

2010. júl. 15. 15:59
 17/30 anonim ***** válasza:
35%

Egyébként meg mindig is csodálkoztam, hogy van aki mindig tiszteli azt a kormányt, azt a pártot, akik saját miniszterelnöküket buktatták meg, mert (Megyó) "túl becsületes volt", akik "nem csináltak semmit", akik körül 8 év alatt (most meg pláne) csak a korrupciós ügyek kavartak nagy vihart, meg a nemzetközi hiteltelenség, elégedetlenség.

Akik megszorításokat vezettek be azért, mert "4 évig nem csináltunk semmit". Aztán verték a mellüket, hogy ükükükunokáinknak is felvettek hitelt, ezáltal megúsztuk a csődöt???

Komolyan kérdezem...

Tényleg nem volt még elég?

Ez jó? :)))

Ez kell még? :))

Nem állítom, hogy Viktor meg a Fityesz egy mintapéldányok, mert a lóf@szt... de abban biztos vagyok, hogy nem lehet egy lapon említeni őket.

Mindennek van határa, az MSZP túllőtt rajta nem egyszer, nem kétszer, mindenkinek a fejéra kakálva.

Ha a Fityesz is megteszi (bár nem hiszem, hogy ezek után meri), akkor jöhetnek ismét a szocik, de most pihi van, mert az elmúlt 8 évben "bizonyítottak"

2010. júl. 15. 16:02
 18/30 anonim ***** válasza:
46%
Hülyeség ez a rosszabbul éltünk ekkor meg akkor duma... anyám pl. a válság kellős közepén kapott munkát, azóta viszonylag jól megvagyunk, a nagyszüleim segítenek minket, megtanítottak arra, hogy addig nyújtózkodj, míg a takaród ér, nem vettünk fel hitelt arra, hogy 3 szobás kertesházba költözzünk, nincs klíma, itt sülök egy szar kis panelba, de ez a miénk nem veheti el tőlünk senki. Abból volt a világválság, hogy mindenki felelőtlenül vett fel fel hitelt és jobban akart élni, mint ahogy a társadalmi elhelyezkedése, munkája azt megengedte volna.
2010. júl. 15. 16:35
 19/30 A kérdező kommentje:
De itt nem a Gyurcsány-időszakról van szó, az egy másik történet
2010. júl. 15. 19:21
 20/30 anonim ***** válasza:
28%

"Ha magyar ill. külföldi elemzők is azt mondják, hogy a Bajnai-kormány elérte, hogy Mo. Elég jól megússza a válságot"

A Bajnai-kormány 2009 tavaszán lépett hivatalba, a válságnak ekkor már vége volt.

A Bajnai-kormány érdemben javította az ország pénzügyi helyzetének szilárdságát, prociklikus gazdaságpolitikát folytatva, ami viszont a válságkezelésre használt anticiklikus politika ellentéte.

Kevered a szezont a fazonnal.

"a Fidesz míért nem ismeri el ezt?"

Mert a Fidesznek nem kötelező megtapsolnia azt, hogy miután a szocik majdnem csődbe vitték az országot 2002 és 2008 között, 2009-ben az utolsó pillanatban visszarángatták a szakadék széléről.

"Nem gondoljátok úgy, hogy Bajnai sokkal többet tett az országért, mint "Viktorkirály" '98-'02 között"

Nem. Csinált egy megszorítást, ennyi volt az összes tevékenysége. Erre mindenki más is képes lett volna, az elmebeteg Gyurcsányon kívül.

"15/f (lehet mondani hogy fiatal vagyok de azt tudom, hogy biztos nem a Fideszre szavaztam volna, hiszen nekik nemvolt programjuk, csak mocskolták az mszp-t"

Egy 15 éves gyerek vagy, akinek még semmi rálátása az életre, csak papagájként elismétli, amit a szoci szüleitől hallott. Nincs ebben semmi különös.

2010. júl. 15. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!