Karácsony Gergely ellen már a budapesti civilek is tüntetnek, Zuglóban parkoló óráknak öltözve kérték számon. Ilyen sok botránnyal a háta mögött van esélye a főpolgármesteri címre?
Teljesen életszerütlen ez a kijelentés hogy civilek tüntetnek parkoló óráknak öltözve.
Hány olyan embert ismersz aki neki áll egy ilyen jelmez elkészítésének? és ráadásul ezek a parkoló óra jelmezek a megtévesztésig hasonlítanak egymásra, ezek egyértelműen a fidesz megrendelésére készültek és az adófizetők pénzéből fizetik ki az árukat, de azon sem lepődnék meg ha kiderülne hogy akik hordozzák ezeket a jelmezeket azok is a fidesz által fizetett bér tüntetők, nem ez lenne az első hogy bértüntetőket fizet meg azorbán banda.
Azért indul egy ellenzéki jelölt, mert ha nem így lenne, haláláig Tarlós maradna. Tegyük fel, hogy hiszek neked, és nem vagy fideszes, nem az ellenzéki jelölt esélyeit próbálod rontani. Így szép dolog, hogy elveid vannak, és még ki is állsz értük, hogy még veszteni is kész vagy értük, de ez jelenleg teljesen értelmetlen. Nem Karácsonyra szavazok, hanem az egyetlenre, aki megverheti a Fidesz emberét, és ez független a személyétől és a pártjától. Más esetben lenne értelme az ilyesminek, de jelenleg két lehetőség van. Tarlós, vagy Karácsony. A másik két hülyére leadott szavazat elveszik.
Elég messzire kerültünk már a nemfideszes civilektől, akik a nemFidesz megbízásából próbálják széttrollkodni Karácsony minden megmozdulását. De fontos, hogy legyenek elveid, derék dolog.
23-as: „Téged viszont valami ember alatti szintig rombolt "AZ" ellenzék...”
Honnan veszed a bátorságot, hogy így beszélj egy kommentelővel, aki nem írt semmilyen sértő dolgot neked, csak nem értett egyet veled? Vagy ez lenne az az értékrend, amit olyan szívesen hangoztatsz itt? A Puzsér-féle alternatívában hívők így beszélnek a tőlük eltérő véleményen levőkkel?
tget, ember, Te olvastad, hogy a kedves molyocska mit írt nekem az első oldalon?
Le lettem fideszesezve, le lettem bérencezve, le lettem hazugozva... Le lettem idiótázva, hogy miért hiszem el a migránsokat, holott semmiből nem következtethetett volna, a lázálmain kívűl, stb.
De amúgy nálatok, a "demomratikus" ám mégis egyetlen és kizárólagos ellenzékben így szokás írni a fideszesekről, így szokás velük beszélni? Honnan veszítek a bátorságot, vagy talán Ők nem emberek?
Amúgy nekem ilyen a stílusom én velük is így beszélnék, ezért lehet utálni, de én legalább nem kettősmércével mérek, nem iszom bort és prédikálok vizet!
Moly:
Nem fedezet fel, hogy amit te képviselsz az kétpártrendszer?
Kicsit keleti (egypártrendszer), kicsit nyugati (többpártrendszer).
Nem lehet hogy a hasonló gondolkodás miatt tart épp ugyanitt az ország (picit kelet-picit nyugat)?
Attól mert valaki egy harmadik felet képvisel, nem elveszett szavazat az ővé sem. Sőt ugyanannyit ér, mint aki a másik kettő nagyra szavazna.
Ez egy visszajelzés amúgy is az indulók számára, hogy vannak mellettük emberek, a munkáik nem hiábavalók.
Nem minden a hatalom a pénz és az erkölcstelen lopás.
Mert ha az MSZP és PM, meg DK bagázs hatalomra kerűl, akkor véletlenűl sem ugyanazt fogják csinálni...
Pont, hogy azzal lehetne változtatni, ha a többség megfogadná, hogy AKÁRMI is van, de ezekre a pártokra és a fideszre sem szavaz...
És ez a folyamat egyébként már megkezdődött.
Jelenleg Budapesten 4-8 százaléknyian vagyunk, de később többen leszünk.
Jelenleg nem diktatúra van, hanem autokrácia.
Az óbaloldal nem különb a fidesznél!
Te értelmezed rosszul.
Az egyetlen lehetőség a jelenlegi rendszer megbuktatására, hogy gerincességből kialakítjuk a valós többpártrendszert.
Mivel a mostani fidesz rendszer kialakításában nagy szerepet játszott (és még mindig játszik) az ugyanúgy korrupt mszp rendszer is.
Az automata pont a legalkalmasabb példa erre. Fidesz meg mszp Közösen nyúlja le a közpénzt vele.
Magyarul, aki a mostani baloldalra szavaz, az ugyanúgy a keletre szavaz. Az egyetlen alternatíva Puzsér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!