Karácsony Gergely ellen már a budapesti civilek is tüntetnek, Zuglóban parkoló óráknak öltözve kérték számon. Ilyen sok botránnyal a háta mögött van esélye a főpolgármesteri címre?
Molyember, te szerencsétlen!
Miből gondolod Te, hogy én ezekben hiszek?
Úgyanúgy egy idiótának tartom a fidesz által agymosottakat, akik rettegnek a migriktől, mint Téged...
Borzasztó, hogy mennyire be vagy tokozosodva a saját törzsedbe!
Leírom, hogy mesevilágban élsz, hiszen szerinted Karácsonyt MINDENKI támogatja, előfordúlhatatlan, hogy néhány civil nem és erre Te már rögtön következtetsz, hogy én fideszes vagyok és rettegek a migránsoktól, stb.
Az ilyenek miatt tart itt ez az ország mint Te, akár fideszes akár mszp szimpatizáns az illető...
Így van, nem hiszem. Kik lennének ezek a civilek, miért nem vállalják az arcukat, miért nem akarnak megszólalni, hogy kik ők, és mit akarnak, és miért pont a cirkuszos poént sütik el másodszorra is? Mesevilágban élek, nyilván.
Aki a Fidesz ellen van, az Karácsonyra szavaz, és ezt a Fidesz is tudja.
Én is fidesz és mszp ellen vagyok egyszerre!!!
Csak egy harmadik alternatívát vagyok hajlandó elfogadni.
Igen, kialakult egy magyar civil társadalmi kisebbség, akiknek elegük van a keleti erkölcstelen gondolkodásból és szemet húnynának bűncselekményekért, csak azért mert "kisebbik rossz" és esélyesebb a "nagyobbik rosszat" leváltani.
#12. Én meg igenis erre mondom, hogy mesevilág, álomvilág...
Teljesen elveszítetted az objektívításra való igényed, a reális írélőképességedet, hogyha volt valaha.
Egy fekete-fehér, vagy inkább narancs-szegfű színű világban élsz.
"Aki a Fidesz ellen van, az Karácsonyra szavaz, és ezt a Fidesz is tudja."
Itt már egyenesen a létezésemet tagadod, a hamis meggyőződésedből fakadóan, ugyanis én nem vagyok hajlandó sem a Fideszre, sem Karácsonyra szavazni, mert mindkettőtől egyformán rosszul vagyok...
Szóval ha én és még az a pár ezer hozzám hasonlóan gondolkodó ember nem létezünk, letagadod a létezésünket nemesegyszerűséggel, akkor azt legalább leírod, hogy mikor kezded el a gravitációt is tagadni?
Valamint mikor tervezel beállni a laposföldesek közé?
Vagy már megvolt?
tgt! Ez így van, vagy legalábbis 99%.
Attólmég Molyember kijelenrése egy paranoid-skizofrén kijelentése.
"Aki a Fidesz ellen van, az Karácsonyra szavaz, és ezt a Fidesz is tudja."
Nem. Valakinek az elvei fontosabbak mint, hogy most ebben az 5 évben ki lesz a főpolgármester és esetleg Puzsérra szavaz, vagy ha Ő sem tetszik neki, Őt sem akarja akkor például nem megy el.
Vagy ilyen esetben a "tartózkodás" bűn, csak akkor nem amikor Karácsony csinálja?
Engem nem érdekel, hogy hány százalékot kap.
NEKEM van értékrendem és nem optimalizálom a szavazatom a kisebbik rosszra (aki hatalomra kerülését követően ismét a nagyobbik rosszra vállna - utána meg az emberek mondhatnák megint a fidesz a kisebbik rossz, és mehetne ez a körforgás)
Én hajlandó vagyok veszteni is az elképzelésem mellett, hogy végre kitörjön Magyarország ebből a bűzös keleti gondolkodásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!