Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely ellen már a...

Karácsony Gergely ellen már a budapesti civilek is tüntetnek, Zuglóban parkoló óráknak öltözve kérték számon. Ilyen sok botránnyal a háta mögött van esélye a főpolgármesteri címre?

Figyelt kérdés

2019. szept. 23. 09:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
29%

Molyember, te szerencsétlen!

Miből gondolod Te, hogy én ezekben hiszek?

Úgyanúgy egy idiótának tartom a fidesz által agymosottakat, akik rettegnek a migriktől, mint Téged...

Borzasztó, hogy mennyire be vagy tokozosodva a saját törzsedbe!

Leírom, hogy mesevilágban élsz, hiszen szerinted Karácsonyt MINDENKI támogatja, előfordúlhatatlan, hogy néhány civil nem és erre Te már rögtön következtetsz, hogy én fideszes vagyok és rettegek a migránsoktól, stb.

Az ilyenek miatt tart itt ez az ország mint Te, akár fideszes akár mszp szimpatizáns az illető...

2019. szept. 23. 11:34
 12/30 Molyember ***** válasza:
69%

Így van, nem hiszem. Kik lennének ezek a civilek, miért nem vállalják az arcukat, miért nem akarnak megszólalni, hogy kik ők, és mit akarnak, és miért pont a cirkuszos poént sütik el másodszorra is? Mesevilágban élek, nyilván.

Aki a Fidesz ellen van, az Karácsonyra szavaz, és ezt a Fidesz is tudja.

2019. szept. 23. 11:44
 13/30 anonim ***** válasza:
16%

Én is fidesz és mszp ellen vagyok egyszerre!!!

Csak egy harmadik alternatívát vagyok hajlandó elfogadni.

Igen, kialakult egy magyar civil társadalmi kisebbség, akiknek elegük van a keleti erkölcstelen gondolkodásból és szemet húnynának bűncselekményekért, csak azért mert "kisebbik rossz" és esélyesebb a "nagyobbik rosszat" leváltani.

2019. szept. 23. 11:49
 14/30 anonim ***** válasza:

#12. Én meg igenis erre mondom, hogy mesevilág, álomvilág...

Teljesen elveszítetted az objektívításra való igényed, a reális írélőképességedet, hogyha volt valaha.

Egy fekete-fehér, vagy inkább narancs-szegfű színű világban élsz.

2019. szept. 23. 11:54
 15/30 tgt ***** válasza:
78%
13-as: Az a helyzet, hogy jelenleg nincs harmadik alternatíva. Vagy Tarlós lesz a főpolgármester, vagy Karácsony.
2019. szept. 23. 11:54
 16/30 anonim ***** válasza:
13%
Ott van jelöltnek Puzsér is, aki független mindkét korrupt bandától.
2019. szept. 23. 11:56
 17/30 anonim ***** válasza:
9%

"Aki a Fidesz ellen van, az Karácsonyra szavaz, és ezt a Fidesz is tudja."

Itt már egyenesen a létezésemet tagadod, a hamis meggyőződésedből fakadóan, ugyanis én nem vagyok hajlandó sem a Fideszre, sem Karácsonyra szavazni, mert mindkettőtől egyformán rosszul vagyok...

Szóval ha én és még az a pár ezer hozzám hasonlóan gondolkodó ember nem létezünk, letagadod a létezésünket nemesegyszerűséggel, akkor azt legalább leírod, hogy mikor kezded el a gravitációt is tagadni?

Valamint mikor tervezel beállni a laposföldesek közé?

Vagy már megvolt?

2019. szept. 23. 11:59
 18/30 anonim ***** válasza:
50%

tgt! Ez így van, vagy legalábbis 99%.

Attólmég Molyember kijelenrése egy paranoid-skizofrén kijelentése.

"Aki a Fidesz ellen van, az Karácsonyra szavaz, és ezt a Fidesz is tudja."

Nem. Valakinek az elvei fontosabbak mint, hogy most ebben az 5 évben ki lesz a főpolgármester és esetleg Puzsérra szavaz, vagy ha Ő sem tetszik neki, Őt sem akarja akkor például nem megy el.

Vagy ilyen esetben a "tartózkodás" bűn, csak akkor nem amikor Karácsony csinálja?

2019. szept. 23. 12:02
 19/30 tgt ***** válasza:
91%
16-os: Igen, ott van Puzsér is, aki a néhány százalékával nem tud beleszólni a választás kimenetelébe. Tehát a választás tétje az, hogy Tarlós vagy Karácsony.
2019. szept. 23. 12:02
 20/30 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel, hogy hány százalékot kap.

NEKEM van értékrendem és nem optimalizálom a szavazatom a kisebbik rosszra (aki hatalomra kerülését követően ismét a nagyobbik rosszra vállna - utána meg az emberek mondhatnák megint a fidesz a kisebbik rossz, és mehetne ez a körforgás)

Én hajlandó vagyok veszteni is az elképzelésem mellett, hogy végre kitörjön Magyarország ebből a bűzös keleti gondolkodásból.

2019. szept. 23. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!