Ti csípjátok a Gyurcsányt? Nem túl rafinált?
Figyelt kérdés
2019. szept. 22. 00:25
3/13 anonim válasza:
Régen jobban bírtam. Határozott, magabiztos, intelligens ember volt a 2000-es években.
A mostani korszak... Hát nem tudom. Én voltam az előadásán, tehát láttam, hallottam őt élőben, és olyan erőltetettnek tűnt.
Bírom, de Orbán Viktor szerintem inkább való miniszterelnöknek most, függetlenül a Fidesz kormány kritikájától.
4/13 anonim válasza:
Az ellenzék új vezetője ő, a legerősebb ellenzéki párté. Orbán leváltása csak Gyurcsánnyal lehetséges.
5/13 anonim válasza:
Ti csípjátok a Gyurcsányt? nem
Ti csípjátok a Orsóst ? nem
csak a fideszes 2 biteseknek létezik ez a kettő a normális ember tudja két bukott szar az, két bukott szar
6/13 anonim válasza:
Nem Orsós, hanem Orbán. Én sem vagyok fideszes, de hazugságokat ne terjesszünk már.
7/13 anonim válasza:
Igen, az átlagbirkának eddig terjed a gondolkodása. Együk meg ezt a tányér szart, vagy a másikat. És hitessük el magunkkal, hogy csokoládé.
8/13 anonim válasza:
Te csipos felhasználó tényleg ilyen függője vagy a kategóriában, vagy többen csináljátok ezt?
10/13 anonim válasza:
Vannak akik "csípják" és vannak akik csípik.
Lelkük rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!