Fideszesek, mi az az egy dolog legalább amit szégyelltek abból amit a Fidesz tett 2010 után?
Mivel nem én tettem bármi is lett volna az, nincs szégyellni való. Nem tudom miért nem kérdezitek meg egymástól azt hogy ellenzékiek, szégyellitek-e amit az utóbbi időben a politikusaitok csináltak? Nyilván mert ti sem érzitek úgy, hogy egy politikus tettéért a szavazónak kellene szégyellnie magát. Szóval a kérdés hülyeség.
Ha viszont arra vagy kíváncsi mi az amivel nem értek egyet - hát sok van.
A legelső hogy minden egyes hazugságért pert kellene indítani és nem legyinteni, hogy hát a kormányzatnak el kell viselnie. Nem kell. Kő keményen bevasaltatnám a kártérítéseket minden aljas hazugság, rágalmazás vagy ferdítés után.
A második, hogy a felsőoktatásba sokkal több pénzt kellene tenni még ennél is.
Harmadik, nem a pedagógusoknál kellett volna kezdeni a béremelést, hanem az egészségügyben. Tudom hogy meg kellett várni amíg az ágazatban átalakítások vannak és tudnak életpálya modellt meg bértáblákat alkotni, de alapból minden egészségügyi dolgozónak duplájára kellett volna emelni a fizetését már 2013-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!