Puzsér Róbertet miért nem tudták meggyőzni arról, h ne vegyen el szavazatokat Karácsony Gergelytől?
Ja, Karácsony dolgozott...
Gyurcsány beszédeket írt, meg tönkrequrta Zuglót, mellette még bűnözött is kicsit!
Meddig kell még folytatódnia az elmúlt harminc évnek?
Miért mindíg az a rohad szegfű és a narancs?
10-es: 10-es: „Ha Karácsonynak baja van Tarlóssal, akkor ki kellett volna állnia, hogy ő és Puzsér mindketten lépjenek vissza egy közös jelölt javára.”
Igen, erről szólt az előválasztás. Lehetett volna Puzsér az ellenzék közös jelöltje, és akkor Karácsony visszalépett volna a javára, de ö nem vállalta a megmérettetést. Ő csak a pálya széléről kiabál be, és szid mindenkit.
Szerintem semmivel se lehet őt meggyőzni. Láttad mit csináltak Karácsony Gergely sajtótájékoztatóján a Fidelitas/Fidesz aktivisták? [link]
Ezt Puzsér sajtótájékoztatóján soha nem fogják megtenni, hogy cirkusz zenét játsszanak le közben. Mivel Puzsér az ő emberük. Berki csak azért kellett a plakátra, hogy még jobban lejárassák Karácsonyt azzal, hogy vállalhatatlan médiaszemélyiségekkel teszik közös plakátra.
Ilyen a valódi plakát szerintem! Nem Karácsony Gergely való rá! A két megosztó bohóc közé valódi bohóc kell:
Hogy lenne már Puzsér a Fidesz jelöltje? Ha ez így van, akkor miért indították rá Berki Krisztiánt? Vagy ez dupla csavar? A Fidesz indít egy kamujelöltet, hogy aztán ráindítson egy másik kamujelöltet ellehetetleníteni? Vagy hogy?
Azért, mert valaki bírálja az ellenzéket, még nem Fidesz jelölt.
Puzsér egy új alternatíva, nem kormány és ellenzékkritikus, hanem rendszerkritikus, akinek még programja is van.
Akinek az tetszik, ami most van, az Tarlósra szavaz.
Akinek az, ami 2010 előtt volt, az majd Karácsonyra.
Akinek egyik sem tetszett, annak ott van Puzsér, mint új vonal. Ha szimpatikus rászavaz, ha nem, akkor nem.
Karácsonytól kb fél %nyi szavazatot, ha elvesz, de ennyit kb elvesz Tarlóstól is, szóval nem ezen fog múlni.
"Ezt Puzsér sajtótájékoztatóján soha nem fogják megtenni, hogy cirkusz zenét játsszanak le közben."
Egyrészt Puzsér is rajta van a plakátokon, másrészt arról, hogy odamennek a kampánybeszédeihez Fidelitas-osok, az nem tudja befolyásolni, nem rajta múlik.
Ellenben a zuglói MSZP-Fidesz közös parkoló mutyi megvalósulásához kellett az, hogy Karácsony Gergely beterjessze a közgyülés elé a javaslatot (amit akár meg is vétózhatott volna), majd tartózkodjon a szavazásnál.
Erről Karácsony konkrétan tehet, ahogy arról is, hogy a zuglóiaknak tett legfőbb igéreteiből semmit nem tartott be.
Szóval értem én, hogy nagy itt az O1G köd és mindegy ki, csak ne Tarlós. De azon kívűl, hogy Karácsony az "esélyes" ellenzéki jelölt, semmilyen érv nincs mellette. Egy romlott, mindenkit eláruló (lásd legutóbb Jávor Benedek), aljas alkukot kötő tipikus elmúlt 30 év tipusu politikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!