A Fidesz Thürmer Gyuszi elindításával aktivizálta már az összes csicskáját, hogy megossza az ellenzéki szavazatokat Budapesten?
Én még várok egy mihazánkos jelöltet is, hogy teljes legyen a bomlasztás. Eddig már így állunk:
Puzsér (kamuzöld)
Sermer (kamuliberális)
Berki (trashceleb)
Akiket felsoroltál azok IGEN mind a fidesz felkérésére indulnak
Majd a fidesz összaollózza nekik az aláírásokat, és igen azért kell ez neki hogy igy is 1-2 % ot hátha el tud halászni a ténylegesen ellenzéki jelőlt elől.
igazából ez választási csalás, csak nincs kinél vizsgálatot kérni nincs kinél feljelentést tenni
Fideszesek űlnek minden illetékes hivatal és hatóság vezetői székében
Szerintem még van a tarsolyban.
Úgy tudom, Kiszel Tünde is főpolgármester-jelöltként készül feltámadni! :-))))
Kegyetlen matek mehet a fidesznél. Tarlósnak van kb stabil 38-40%a. És akkor hozni kell annyi csótanyt hogy legalább fejenként 1-1.5%ot faragjanak karácsonyból hogy a végén a vén szenilis jöjjön ki.
A mi hanzankot meg nem fogjak kihagyni az biztos. Főleg hogy várhatóan az önki lesz a pártjuk utolsó dobása a megszűnés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!