Miért hiszik azt egyesek, hogy NEM az utalványok meg könyöradományok miatt szavaznak a legtöbben a fideszre?
Tegnap történt velem:
Voltam a postán, akkora volt a sor hogy az utcán állt a vége. Szerencsére én külföldi csomagot mentem átvenni, ami egy külön szobában van, ezért bementem. Míg vártam, egy nyugdíjas néni jött át a másik szobából és nagy sóhajjal leült. Kezében a 3db 3000Ft-os utalványt szorongatta és nézegette. Közben mosolygott, szinte majdnem kicsordult a könnye az örömtől, majd ezt mondta:
"köszönöm viktor, az isten áldjon meg viktor"
Én meg csak bámultam mint valami hülye, aztán rám nézett én meg gyorsan elfordultam.
Tehát emiatt vetődött fel bennem a kérdés, hogy miért gondolja néhány ember hogy a nyugdíjasok meg a szegények nem az alamizsnáért szavaznak? A sor vége a postán az utcáig állt, a legtöbb várakozó nyugdíjas volt, akik az utalványt mentek átvenni.
pl. azért, mert szóba állunk velük, meghallgatjuk őket, elgondolkozunk azon, amit mondanak és nem agyatlan zombiként tekintünk rájuk. meg megnézzük a statisztikákat, adatokat, közvélemény-kutatásokat és nem anekdoták alapján alkotunk véleményt.
kb. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!