Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tordai meg a hisztiző meg...

Tordai meg a hisztiző meg jajgató ellenzéki média mit van ugy felizélve, hogy Tarlós vissza nyalt?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy ki is volt az, aki Orbán arcába üvöltözött megafonnal. Legalább Tarlósban van egy pimasz elegancia. Bennük 0 van. Ők egy 0-lák. Bennük semmi sincs!

2019. szept. 18. 09:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Csak a Fideszről. Szocik szétQrták az országot. A Fidesz akkor már Qrvara nem volt libernyák! Orbán Viktor és Kövér László kezdeményezésére a párt 1992-től – belső vitákat kiváltva – a konzervativizmus és a jobboldaliság felé fordult, működését centralizálta; az újonnaOrbán Viktor és Kövér László kezdeményezésére a párt 1992-től – belső vitákat kiváltva – a konzervativizmus és a jobboldaliság felé fordult, működését centralizálta; az újonnan létrehozott elnöki pozícióba 1993-ban Orbán Viktort választotta a párt kongresszusa.Írja a Wikipédián! Szóval akkor tért meg!
2019. szept. 18. 16:34
 12/18 Micimacko67 ***** válasza:
Ez olyan szép és megható.....de azt mond már meg nekem légy szíves, hogy lehetett valaki a Liberális Internacionálé alelnöke ha nem volt liberális? Vagy esetleg akkor nem esetleg nem mondott igazat amikor megválasztották erre a posztra? Vagy akkor liberális volt, utána meg konzervatív lett? Mitől változott meg a világnézete? Milyen sokk hatás érhette? Vagy csak szimplán a hatalomért bármit megtenni akarás miatt volt ez a szépséges váltás?
2019. szept. 18. 16:41
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem lehetett, és pontosan ezért is lett a Fidesz konzervatív, mert az közelebb állt hozzá. Nem úgy mint a Jobbik, aki nem képes nyiltan beismerni hogy liberális nézeteket vall. Mert nincs annyi mogyoró a gatyába!
2019. szept. 18. 16:45
 14/18 tgt ***** válasza:
54%
Tarlós teljesen vállalhatatlan. Bármelyik interjút megnézed, meghallgatod, egy sértődött, zavarodott öregember beszél, aki már nem érti ezt a modern világot. Teljesen alkalmatlan a posztjára.
2019. szept. 18. 16:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha már megtaláltad a Wikipédiát, akkor nézz már bele mit is jelent a liberalizmus, és úgy alapból a jobboldali ideológia. Mégis hogy fér ebbe bele a 14. havi nyugdíj és hasonlók?
2019. szept. 18. 17:07
 16/18 A kérdező kommentje:
A liberalizmus, vagyis nyitottság. Szerintem már tul nyitottak vagyunk, és azaokat az erkölcsöket is lassan elhadják az embereket, mint amelyek a keresztényeket könböztette meg anno a barbár törzsektől. Kulturakatlanok, erkcstelenek, elmaradottak leszünk szellmileg. Mind ezt a nyitottság és a fejlődés nevében. Nekem nem tetszik a liberális világ, j tette a Fidesz hkgy megtért. Beismerte ezt hogy még is a konzervatívizmus közelebb áll hozza, és a vasztómat is jobban megtudja nyerni ezzel.
2019. szept. 18. 17:11
 17/18 A kérdező kommentje:
Választókat*
2019. szept. 18. 17:11
 18/18 A kérdező kommentje:
A konzervatív és a jobboldali ideógia, nem olyan mint amit a modern liberalizmus és a bololdal lefest. De az ilyenektől szoktam megkértezni, hogy a baloldalnak hogyan is fér bele a diktatúra? Vagy talán nem is létezett az a szocializmusban? A konzervatív demokrácia sokkal jobb mint a liberális, és az ésszerűség útján is tud fejlődni egy ország.
2019. szept. 18. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!