Berki Krisztiánnak kik és hogyan gyűjötték össze az aláírásokat? És nem fér a fejembe, miféle réteg az, aki aláírt nekik tömegesen?
bp lakossága jelenleg 1,3-1,5 millió forrástól függően
5000 aláírás kell......
Az semmi. 3 bohóca kiáll valami forgalmas helyre reggel 8 kor délre megvan.
"jó napot kívánok legyen kedves aláírni... NEM NEM ÉRDEKEL..... Drága de szép a fülbevalója.... oks hol írjam alá?"
ennyi
"Mind tudjuk, hogy Puzsér és Berki össze sem hasonlíthatóak"
Ez igaz. Berki ki van gyúrva, Puzsér pedig nincs.
Én ott voltam 2 Puzsér nyilvános előadáson is, az egyiken több százan néztük (amelyiken Vona is ott volt), s utána nagyon sokan aláírtak...
Ezen kívül is többször láttam a standjaikat, ahol voltak aláírók.
2 hétbe telt és kb. 6000 aláírást gyűjtöttek.
De még a külső kerületekben is láttam Puzsér kitűzős és sapkás civileket, például a XXII. kerületben, ahol amúgy nem is volt jelen a kampány.
Berkit viszont sosem láttam, standokat sem, hírét sem hallottam... Pedig Ő 10,000 aláírást gyűjtött.
Elvileg csak az utolsó napon kezdték el gyűjteni és ennyi lett.... Holott még Tarlósnak is 2 napba telt.
"5000 aláírás kell......
Az semmi. 3 bohóca kiáll valami forgalmas helyre reggel 8 kor délre megvan."
Egyáltalán nem könnyű. Másoknak sem az, akiknek nincs hálóaztuk. És a kérdésem része az is vvolt, hogy mégis ki ír neki alá, én azt gondoltam senki alapból, tehát hiába áll ki akárháyn barátja az nem sokat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!