Egy elvakult fideszes VOLT MTA kutató hogyan éli meg vajon hogy az átszervezés miatt lapátra tették?
Vajon skizofrénia miatt bolondokházába jut majd? Nagy fideszes elvakult csak a fidesz minden jó amit csinálnak OV az EU nagy embere Kossuth óta nem volt ilyen formátumú ember stb.
Amikor az MTA kutatóhálózat kiszervezésére került a szó akkor is nagyon jó végre valami és hajrá Palkovics és igaza van! Mondta.
Páran figyelmeztették hogy lehet ám leépítés. Erre a válasza nem , nem lesz, ezt csak az ellenzék terjeszti akik mind hazaárulók.
Na alig 1 hónnappal az átszervezés után a nagy fityiszest kib***ták. Megszűnt a státusza lapát mehet.
Most hallgat.de erősen.
Azóta naponta 10 poszt volt tőle a facebookon hogy így a fidesz úgy a fidesz stb.
Azóta hogy lapát azóta csönd. 1 POSZT SE.
Vajon épp most szenved tudathasadást?
"z amit alátámasztani se tudsz?"
Mivel támasszam alá egy családtag elbeszélését ? Hm? Mivel?
Goebbels Naplójával vagy mégis mivel?
Hm?
Nyugi kérdező a hozzászólók (többsége) narancsos zombi mindegy mit mondasz nekik. Csoda hogy még az írás olvasás megy.
Ők emlegetnek „propaganda gépezetet“ a TV2 és Zorigó meg a lakásmédia mellett.

"Ti azt nem fogjátok fel, "
Ja értem... szóval van TI És van a MI. Értem......
És ezt nem én mondtam ugye??
Hm?
Ezen kéne tán elgondolkodni.
Mert amíg van Ti és MI addig .... addig miről is beszélünk.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!