Mi a legrosszabb ami történhetne ha a marihuánát legalizálnák?
Itt most bizonyított eredményekről van szó.*
Nagyon nagy butaságokat beszélsz. A zöldségekben a b vitamin nem gyógyítja a rákot, meg a fagyi se. Ez tény. De azt nem is kutatja senki, mert nem hoztak eredményt. Nem is értem hogy tudsz ennyi hülyeséget összehordani...
Szerintem fejezd be mert már éppen eleget égetted magad. Szövegértésed nulla, érvelni nem tudsz, butaságokat halmozol, egy napra már sokkal több mint elég.
Maradjunk annyiban hogy egy szimpla drogos vagy aki szeretné valamivel igazolni magát és elhitetni hogy a drogja gyógyszer. De még ha az lenne sem lenne semmi következménye, mert neked ettől még nem lesz legális sem és nem juthatsz hozzá sem.
Ahogyan már leírtam, a morfium is szerepel a gyógyszerek listáján, de nem gyógyítja a rákot, csak a fájdalmát csökkenti a végstádiumban levő rákosoknak. És ettől, hogy használja az orvostudomány a morfiumot, az ópium még nem lett legális és nem lehet csak úgy hozzájutnia minden piti drogosnak.
Te bolond vagy, kár is vitatkozni veled. Piti kis drogos vagyok mi? Nem drogozok, mert annyit nem ér. Egy cigiért annyit kaphatsz mintha rabolnál, gyilkolnál. És még csak nem is csináltál semmit. A pálinkát azt meg főzzed otthon.
Tanulj meg olvasni meg szöveget értelmezni.
#36 OK, fordítsunk a dolgon.
Akkor én most megkérdezem, hogy miért is hisztiztetek azon amikor valaki felvetette a régi jobbikból, hogy vissza kellene hozni a halálbüntetést?
Hiszen csak jobbító szándékkal tette, a bűnözést visszaszorítására. Vannak róla bizonyítékok, hogy ahol van halálbüntetés, ott jobban tartanak a következményektől a bűnözők. Több ország is van ahol ma is legális és a múltban legális volt mindenütt a világon.
Szóval miért volt akkoriban hiszti miatta?
Ahogy elmondanád nekem - mert érdekelne - hogy hogyan kapcsolódik össze a drog legalizációja a betegek kezelésével és a rág gyógyításával? Hogy miért is kellene szabadon árusítani a drogot ahhoz, hogy a betegek hozzájuthassanak a maguk gyógyszeréhez? Vagy hogy attól mert az antidepresszánsok és más fájdalomcsillapítók vénykötelesek, csakis az orvos írhatja fel, patikában adhatják ki igazoltan betegeknek hogy lehetséges hogy ehhez nem kellett ezen szerek legális, szabad árusítását és vásárlását lehetővé tenni mindenkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!