Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Őrült összeesküvés-elmélet?

Őrült összeesküvés-elmélet?

Figyelt kérdés

Az, hogy az Orbán kormány a nyugdíjasokat próbálja meg felhasználni a választási csalások eltussolása érdekében. Had magyarázzam el: Ha megnézed például GYK-n vagy közvélemény kutatást tartasz közösségi oldalakon vagy megnézed akármelyik újságírót, majdnem mindenki utálja a Fideszt és sokszor Magyarország legnagyobb ellenségének tartják. Mégis 2/3-ra nyeri a szavazásokat. Mi van akkor, ha az egész választást úgy ahogy van elcsalják és ha valaki érdeklődni kezd, hogy kik azok akik ennyien Orbánra szavaztak, akkor a nyugdíjasok és a konzervatívok jutnak eszükbe. A Fidesz lehet, hogy szándékosan kiválasztotta azt a réteget, hogy aztán ők tűnjenek a hatalmas (láthatatlan) szavazótábornak? Ha Orbán 2/3-ra nyeri a szavazást, akkor az újságírók és a politikával foglalkozó emberek 80%-a elkezd mutogatni, hogy "a hülye nyuggerek meg a Kádár korszak gyermekei, miattuk nyert megint Orbán", közben pedig a nyugdíjasok csak a szavazók mondjuk 35%-át teszik ki, a többi mind csalás. Magyarul a Fidesznek a nyugdíjasoknak kedvező politikája csak azért létezik, hogy a csalást nyom nélkül el tudják csalni. Volt is valami ilyesmi törvény, hogy a szavazatokat csak 3 napig lehet átvizsgálni. Így értelmet nyer a fideszre szavazók láthatatlansága és ez a videó is. https://www.youtube.com/watch?v=n1G9JDl5H_w (Konkrétan az a része, hogy mért kell KERESNI fideszimádó embereket)

Remélem érthető volt és nem volt túl repetatív.

2019. szept. 9. 21:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%

10: minden "igazság" részigazság...

Az elnyomott társadalmakat soha nem a nyugdíjasok, hanem a fiatalság szabadította ki a béklyókból!

Ennek a "fatökű" fiatalságnak az impotenciáját gusztustalan dolog a nyugdíjasokra tolni!

2019. szept. 9. 22:36
 12/15 A kérdező kommentje:

Vidéken élek, de nem olyan kis faluban. Való igaz, tényleg sok a fideszes, de az a furcsa, hogy a szavazók 2/3-adát biztos nem alkotják.

Teljesen egyetértek. Én is fiatal vagyok és őszintén megmondva én is gyáva vagyok, hogy felszólaljak bármi ellen, na meg persze nincs is nagyon lehetőségem. a baj azzal van, hogy a többi fiatal nem is akarja hallani, hogy bármi jobb legyen neki, nem érdekli őket a téma

2019. szept. 9. 22:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

#11!

"Ennek a "fatökű" fiatalságnak az impotenciáját gusztustalan dolog a nyugdíjasokra tolni!"

Nem toltam a nyugdíjasokra a felelősséget. Azonban igazam van, vagy nem?

Ha valakit annyira érdekelne az ország "ügye", hogy ezen változtatni akarna, akkor ne legyen fatökű, hanem menjen el szavazni, és mindenki tanítsa meg a gyerekét, hogy nemcsak jogai vannak, hanem kötelessége is, és ezek közé tartozik maga a szavazáson való részvétel.

2019. szept. 9. 23:05
 14/15 anonim ***** válasza:

#1 vagyok:

Eltérve a konkrét témától:

Szerintem az a baki a gondolat-menetedben, hogy elveszel a részletekben. Találgatsz, kísérletezel.

Az alap-feltevésedből kiindulva lehet hogy többre jutnál! Mi is az konkrétan? Nos te is azt "hiszed" amit én, vagyis hogy Orbán létrehozott egy alternatív valóságot a médiákon keresztül, aminek semmi köze a valósághoz.

Ne a csalást próbáld bizonyítani, mert azt így qrva nehéz lesz! Cáfolaton törd az agyad, vagyis bizonyíts olyasmit, ami az alternatív valóság szerint kizárt!

Erre volt jó példa az EU parlamenti választások eredménye. Ott Orbán nem mert az ellenzéki szavazatokba belepiszkálni, mert ahhoz olyasmiket kellett volna tennie ami megkérdőjelezhetővé tette volna a választások tisztaságát. Akkor pedig az EU kitörte volna a nyakát!

Meg kellett elégednie a saját pártjára vonatkozó szavazatszám manipulálásával, így viszont kibújt a szög a zsákból az ellenzéki erőviszonyokat illetően!

Eltűnt az Orbáni valóság, és azonnal kiderült hogy a Jobbik szinte nem is létezik csak Orbán agyában, az MSZP úgyszintén, a DK pedig valójában a legerősebb ellenzéki párt!

2019. szept. 10. 07:19
 15/15 anonim ***** válasza:
53%
Gagyi konteo.
2019. szept. 10. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!