Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz betiltja az abortuszt...

A Fidesz betiltja az abortuszt Magyarországon az önkormányzati választások után?

Figyelt kérdés

[link]

Már pedzegetik, mindig így kezdik a dolgokat.

2019. szept. 7. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Tuti nem lépik meg, de ha mégis, akkor bárki megcsináltatja majd külföldön, vagy a hazai orvosok majd feketén megcsinálják 3x-os áron. Nagyon buta aki szerint ettől több gyerek születik majd. Aki nem a karja megtartani az ezután se fogja. Mért jobb az ha rákényszerítünk valakit, hogy megszülje aztán majd a kukában landol a gyerek? Én találtam már kukában újszülöttet, bevittem a rendőrségre. Erről ennyit..
2019. szept. 7. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
Be fogja tiltani!
2019. szept. 7. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
Egyszerű a megoldás, aki megszüli a gyermekét, de nem kell neki, kapjon rezsiutalványt! Be kell vezetni az abortuszt, mert sokan szeretnének örökbefogadni újszülöttet!
2019. szept. 7. 20:01
 14/17 anonim ***** válasza:
83%

"Be kell vezetni az abortuszt, mert sokan szeretnének örökbefogadni újszülöttet!"

Te hol élsz az őskorban? Így is tudsz örökbefogadni amilyet akarsz. Az árvaházak dugig vannak sajnos. "újszülöttet" meg milyen idióta akarhat örökbefogadni most komolyan.:D

Pár hónapos koruk előtt ki se adnák őket szerintem.

2019. szept. 7. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg szerintem csak a szátok jár. Nem is láttatok még ti még újszülöttet élőben.:D
2019. szept. 7. 20:11
 16/17 anonim ***** válasza:
80%

"Pár hónapos koruk előtt ki se adnák őket szerintem."

Csecsemőkre gondoltam, azokból nagy hiány van az árvaházakban, mert mindenki ilyet akar örökbe és nem 10 éves roma fiúkat- lányokat!

2019. szept. 7. 20:36
 17/17 anonim ***** válasza:
12%

Nem fognak betiltani semmit, az abortuszt sem. Csak az ellenzékiek találnak ki ilyen marhaságokat, mert az előző hazugságaik már buktak. Ahogyan ugyanilyen baromság volt amikor arról szövegeltek, hogy jönni fog 23 millió román, hogy Orbánt királlyá fogják választani ha győz, meg hogy munkatáborokat hoznak létre.

Közben meg a nagy jogkorlátozó intézkedések annyiban merültek ki, hogy a rendőrök türelmesen állták a tüntizők legnagyobb aljasságait is és még egy pofont sem sikerült kierőszakolni tőlük, pedig mindent megtettek érte hogy legyen végre mit lobogtatni a nemzetközi sajtóban, mint a fidesz kormány elnyomását.

Röviden: hazudtok reggel, éjjel meg este és ez az abortuszos mese csak egy közüle.

2019. szept. 7. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!