Van olyan polgármester jelölt, aki eltörölné a parkolási sarcot?
Mégis, mi a túrót nyerészkedik azon egy város közigazgatása, hogy az emberek az autóikkal meg akarnak állni valahol?
Miért kell azért borsos árat fizetni?!
Bárki felvenné ezt a programjába, hogy eltörli a parkolási sarcolást, rengetegen támogatnák, - én biztosan!
A jobbiknak volt most egy kezdeményezése a napokban,hogyan számolnálná fel a parkolási maffiát aminek a bevételéből a kerületek lakói egy fillért sem látnak,maximalizálná 200ft ban a díjat és kerületen belül lenne ingyenes.
Nem srácok tessék szépen busszal meg biciklivel járni, kocsit meg garázsban tartani, én csak nagy bevásárláshoz, meg vidékre szaladgáláshoz veszem elő az autót, "érdekes módon" idén még nulla azaz nulla forintot fizettem parkolásra, hogy lehet ez?
Akinek meg az a szíve vágya, hogy klotyóra is a SUV-val járkál, (amiket én ki is tiltanék a legtöbb városból) mert attól érzi magát tökös gyereknek, az csak fizessen szépen.
Az ügyeid 90%-át el tudod intézni kocsi nélkül is, ha neked büdös a buszozás, fizess pajtás!
ma 08:12
A hibás érvelés pár esetének iskolapéldája vagy. :D
7-es! Inkább nyomj egy dislike-ot (piros kezecske) és ne akarj okoskodni! :-D
Amit írtam leírta, aki szeret élvezkedni a nyilvános WC-n, az ne csodálkozzon, ha valaki pénzt kér az öblítővízért is. Kb. ennyi. Engem az se zavarna ha fél órára lenen egy húszezres a parkolójegy. Vajon miért nem?
Nem akartok fizetni a gonosz városnak? Nosza nem kell kocsival járni!
És aki az albérleti díjakat?
Mi a túrót nyerészkednek azonb ha az ember egyszerűen szeretne valahol lakni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!