Nem lenne célszerű környezetvédelmi okokból a Lokál újságot beszüntetni és inkább minden megállóba nagy betűkkel kiírni, hogy "ma is mindenről Gyurcsány, a migránsok és Soros" tehet?
Figyelt kérdés
A célközönség (20- IQ) számára szerintem bőven elegendő lenne és legalább nem kellene annyi papírt elpocsékolni2019. szept. 6. 13:59
2/5 anonim válasza:
Látjátok kedves ellenzekiek! Az ilyen és ehhez hasonló megnyilvánulások miatt bukjátok el folyton az esélyt hogy kormányra kerüljetek! Immár 9.éve nem változtattatok ezen a stíluson. Nem veszitek észre hogy ez nem vezet sehova? Sőt...a Fidesz tábor jobbab összezár inkább.
3/5 A kérdező kommentje:
"Immár 9.éve nem változtattatok ezen a stíluson"
Soros miatt. Sajnálom.
2019. szept. 6. 15:18
4/5 anonim válasza:
A médium sajátosságai okán logikusan felvetődő és környezettudatos ötlet.
5/5 anonim válasza:
Nekem a lokál és a ripost adja a hajtóerőt minden nap. Szükségem van rá, hogy első kézből értesüljek arról, hogy melyik celeb mikor pukizott és jól esett-e neki.
Amióta a lokálban hirdetett csoda módszerekkel gyógyulok nem láttam még a háziorvosom sem. Boldog és kiegyensúlyozott vagyok. Ez egy remek hiánypótló újság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!