Hogyan lehet az, hogy sok Magyarországról külföldre költözött ember nem akar hazajönni?
Egyik haverom ment ki és soha nem jön haza azt mondta.
Az okai.
-autógyárakban dolgozott itthon és folyamatosan éreztetve volt vele hogy egy senkiházi pótolható kihasználható proli 20 év tapasztalat után is.
Kint ugyanúgy kezelik mint bárkit,nincsen lenézve a munkája és nincs folyamatosan egy zsarolt helyzetben a munkáltató részéről.
-autista a kisfia. Itthon nem tudtak vele mit kezdeni az iskolák nevelő sincs rà mert azok is már kint vannak. Napközben vigyáztak rá és ennyi. Kint a problémájahoz illő fejlesztést kap a srác.
"autista a kisfia. Itthon nem tudtak vele mit kezdeni az iskolák nevelő sincs rà mert azok is már kint vannak. Napközben vigyáztak rá és ennyi. Kint a problémájahoz illő fejlesztést kap a srác."
Nos igen, ismerős a szitu, napi 3,5 órát járhat oviba mert nincsen ovónéni így anyukája nem is tud dolgozni, "családbarát" a kormány.....
Mondjuk megválogatja melyik család lehet a barátja, a Tajgetoszi törvényt is lazán megszavazták ezek a "keresztények"
Én például nem tervezem angliába leélni az életem, mindenképp szeretnék hazamenni, de nem az ostoba m1-es híresztelés miatt, hogy én itt rettegek a migránsoktól.
Londoni bevándorlók lakta környéken élek, és ezzel együtt azt gondolom odahaza sokkal szarabb a közbiztonság, mint itt.
Ha megnézed a számokat arányaiban London még egy nyugis város, a statisztika alapján otthon nagyobb esëllyel támadnak meg mint itt.
És ez azért nem kis teljesítmëny egy olyan picike várostól, mint Budapest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!