Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha majdnem egy teljes évtized...

Ha majdnem egy teljes évtized teljhatalom nem volt elegendő a Fidesznek ahhoz, hogy alapvető problémákat helyretegyen az országban, akkor mennyi időre van ehhez szükségük?

Figyelt kérdés
A választótábor hogyan képes KéTeZeRtÍz-féle megjegyzéseket tenni, amikor az már majdnem 10 éve volt, és azóta a kétharmad és a korrupt választási és törvényhozási/szavazási rendszer miatt nincs is az ellenzéknek semmi beleszólása a dolgok alakulásába?
2019. szept. 1. 11:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
29%

"Mondj párat, várj tudom: Stadionok."

Stadionok is benne vannak természetesen, mert szükségünk van stadionokra is. Nem tudom mi ebben a vicces.

Másrészt elég szétnézned, làtod a fejlődést. Nézz rá a fizetesedre. Adózasra, utakra, minden jobb, mint eddig bármikor. 2010-ben alig tudtam megélni. Ma az országos átlagot simán megkeresem, sima 5 napos munkával, túlóra nélkül. Napokig lehetne sorolni hogy mennyivel jobb az élet most. De a negatív emberek ezt csak azért sem akarják meglátni. Nem akarják elismerni a sikert

2019. szept. 1. 14:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Másrészt elég szétnézned, làtod a fejlődést."

Igen látom hogy civilek civil pénzből 3 hónapja festették le a kórház kerítését mert tetanusz injekcióra szorult még a látogató is (Merényi Gusztáv Kórházat meg se említem) Emútkilencévbe se csináltak vele semmit!

"Nézz rá a fizetesedre".

Ránéztem 33,5% os adó terheli és 27% áfát fizetek utána így a végleges nettó 48,5% ot élvezhetem oha!!! ez ám csökkentés!!! A 8 óra munkám 3,88 bérét meg is kapom és CSAK! 4,12 órát kasíroz be az állam azta!!!

2019 Bruttó bér 33,5% adó 27% áfa

149 000 huf Bruttó minimálbér aminek 99 085 huf a nettója

99 085 huf / 270 huf/kg kenyér = 366 kg kenyeret ér a fizud

2009 Bruttó bér 20% adó 20% áfa

73 500 huf bruttó minimálbér aminek 59 110 huf a nettója

59 110 huf / 150 huf/kg kenyér = 394 kg kenyeret ér a fizud

ÉN LÁTOM A "NAGY" vissza fejlődést, te tudsz számolni?

2019. szept. 1. 15:28
 13/21 anonim ***** válasza:
28%
Tudok számolni. Magamon tapasztalom, amit írtam. A te példád erősen sarkít. Mondjuk ellenzeki lévén, eleve olyanokkal jössz, ami torz eredményt mutat. De lelketek rajta. Én a saját szememnek hiszek. Annak hogy ugyanabban a munkakörben.dolgozva, nettó 190 ezer helyett ma közel 400-at keresek, és 6 munkanap helyett 5-öt dolgozom. Új autót tudtam venni, felújítottam a lakást, stb. Én ezeket tapasztalom. A környzetem szintén. Ezek miatt én egyetlen egy ellenzéki vagy egyéb oldal állitasait nem hiszem el. Mert ferdítések egy az egyben
2019. szept. 1. 15:49
 14/21 anonim ***** válasza:
84%

" A te példád erősen sarkít. Mondjuk ellenzeki lévén"

Nem az én példám, nem tudod ki vagyok, ezek az adatok nem légből kapottak. Cáfolj meg kérlek valamilyen hivatalos adattal ne csak azzal 3 ember (te meg 2 haverod) hasznot húzott belőle

(az ellenzéki amúgy gondolom a választópolgárok potom 51% a így ti vagytok 49% a többség? meg is értem mért nem megy a matek )

2019. szept. 1. 15:56
 15/21 anonim ***** válasza:
23%

Valóban nem csináltak semmit csak éppen rekordszámú a foglalkoztatás, évről évre nőnek a bérek és egyre jobb besorolást kapunk a külföldi elemzőktől is.

Soha nem volt ilyen jó Magyarországon mint a Fidesz alatt. Az a baj, hogy a ti kedvenc pártjaitok miatt az ilyen MSZP meg Gyurcsány féle banda miatt nem 0-ról hanem -10-ről indulhattunk és onnan elég nehéz feljutni de a Fidesz így is elérte, hogy jó béreket kapjanak azok akik dolgoznak normálisan.

2019. szept. 1. 16:00
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

"Az a baj, hogy a ti kedvenc pártjaitok miatt az ilyen MSZP meg Gyurcsány féle banda miatt nem"

Miből állapítottad meg hogy mszp vagy gyurcsány párti vagyok?

JAAA!!! tudom a fidesz szavazó 2 ideológiát képes csak felfogni így van a kisztitkár orsós meg az elkúrcsány.

Ismét elnézést kérek túl sokat néztem ki belőled :D

2019. szept. 1. 16:04
 17/21 anonim ***** válasza:
12%

Akkor kit támogatsz a Momentumot? Megsúgom, hogy már most kebelbarátok Gyurcsánnyal és 2022-re össze is fognak állni.

Jobbikra? Elárulták magukat Gyurcsány emberei lettek ők is

Más párt ami reális eséllyel rúg labdába nincs.

2019. szept. 1. 16:25
 18/21 anonim ***** válasza:

"270 huf/kg" :-O

Nálatok 270 -ért lehet kapni kilós kenyeret!?

Nálunk, már rég túl van a 300 -on, most 380 Ft / kg.

2019. szept. 1. 16:53
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

"potom 51% a így ti vagytok 49% a többség"

Még mindig nem fogja fel a hülye agyatok, hogy álljatok be egy párt mögé, fogjatok össze, akkor legyetek ti a többség. De a fajtátok eladná az anyját is 1 Ft-tal többért, soha nem tudtok összefogni csak puffogtok. Pedig ha ti vagytok többen, el kéne menni szavazni is, nem otthon vakarni a tökötöket.

2019. szept. 1. 17:44
 20/21 anonim ***** válasza:

Melyik párt mögé? :-D

Amelyik lelő, felakaszt, vagy vízbe folyt!?

(Persze képletesen)

2019. szept. 1. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!