A Fidesz bocsánatot fog kérni a magyaroktól a CSOK miatt?
Csak és kizárólag propaganda célokat szolgáló intézkedés volt. Ezt a célját teljesítette így nevezhető sikeresnek.
A másik dolog a valós célok meg hol érdeklik már a fideszt? Szociálisan kb annyira erzékeny szervezet mint egy jégcsap.
Mert a devizahitelek miatt bocsánatot kértek?
Nagy túrót, ráfogták a szocikra, hogy ők döntötték noymorba a családokat :D
Nem kell, mivel a magyarok gyerekvállalási kedve mindig is sazr volt.
A többi pont is ugyan ilyen hülyeség.
Bocsánatot kérni nem kell egy sikeres intézkedés miatt ami több 10 ezer családot segít.
Inkább az a kérdés, hogy az ellenzékiek meg fogják e köszönni a sok támogatást amit Orbán és a Fidesz ad / adott nekik?
Hány éve is élvezhetik a fiatal párok a különböző családtámogatási ötleteket, amik sok-sok milliárdba kerülnek az ország számára? Közben nő a születések száma? Nem, sőt csökken. Akkor milyen sikérről is beszélsz? Én itt nem látok sikert, csak rengeteg elszórt milliárdot.
Senki se mondta, hogy hozzuk ide az afrikai migránsokat és adjuk nekik a pénzt, egyedül te mondogatsz ilyet. Én egyszerűen azt mondtam, hogy felesleges pénzkidobás, mert folyamatosan csökken a születésszám.
Arról nem is beszélve, hogy a kormány hozza ide a migráncsokat Ukrajnából vagy akár Venezuelából. Utóbbi pár hétben két esetet is olvastam, amikor ukrán migráncs követett el bűncselekményt, egyik esetben történetesen késelt, lehet a másikban is, arra nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!