Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért szavaz valaki olyan...

Miért szavaz valaki olyan indokkal a Fideszre, hogy "emútnyócév"?

Figyelt kérdés

Az MSZP 2002-2010 közti korszakát magára az MSZP-re és a DK-ra lehet ráfogni Gyurcsány miatt, na de ezeken kívül van még vagy 20 párt, akikre szavazni lehet.

Nem értem, hogy miért kell egy adott pártra egy másik párt gyűlölete miatt szavazni.

2019. aug. 29. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Me emút nyóc év. XD
2019. aug. 29. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Én nem ezért szavazok a Fideszre,annyira unszimpatikus az ellenzék a városomban,hogy nem akarom,hogy ilyen emberek döntsenek a pénzemről.
2019. aug. 29. 19:08
 3/6 Magyarnak születtem ***** válasza:
12%
Akkor abból a 20 pártból minimum 10 miért fog össze Gyurcsánnyal? Miért a DK az egyik legerősebb ellenzéki párt? Én olyanra nem fogok szavazni, aki összefog a Böszmével. A többi maradék pedig mini pár, meg vicc párt amely még csak a magyar parlamentbe se jutottak be. Olyan pártra kell szavazni, aki erős és képviselni tudja az akaratunk. Egy tény hogy Orbán keze alatt olyan változások mentek végbe az országon, amely az MSZP-SZDSZ kormányok alatt nem. És nem vitték csődbe az országot 10-év alatt mint a legutóbbi kormányváltáskor.
2019. aug. 29. 19:12
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ezek ugyanazok az emberek, akik nem lépnek ki egy 8 éve tartó semmit nem nyújt sz-r kapcsolatból, mert már "annyi energiát beleöltem és olyan nehéz lenne mást ennyire közel engednem magamhoz, ezért inkább leszek boldogtalan az ismerőssel örökké!"
2019. aug. 29. 20:38
 5/6 anonim ***** válasza:
74%
Akire a níp berág, az bármit is csinálhat, ha van egy karizmatikus <:)> vezíre a nípnek, akkor csak rá fog hallgatni.
2019. aug. 29. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
73%

"Nem értem, hogy miért kell egy adott pártra egy másik párt gyűlölete miatt szavazni."

Én sem értem.

Miért kell a dk-ra, mszp-re, jobbikra, momentumra szavazni csak mert gyűlölik a fideszt? Tényleg nagy baromság, igazad van.

De akkor miért csinálod?

2019. aug. 29. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!