Másnak is feltűnt a ballib propagandisták módszere itt Gyakorin?
Az utóbbi időben a magyar politika témában egyre több olyan "kérdés" jelenik meg, amelyek valójában nem is kérdések, hanem a ballib propaganda hazugságait, vágyait ismételik.
A "kérdező" nem választ vár, viszont jól le lehet pontozni a neki nem tetsző, sok esetben tényeket soroló válszokat. A trükk az, hogy a kérdező reakcióit nem lehet minősíteni.
9
Esetleg egy példát kaphatnánk ezekből a fideszesnek mondott kérdésekből?
Mert én nem láttam ilyet. Van valaki, aki OV-al kapcsolatosan tesz fel kérdéseket, de ott látszik, hogy csak ízetlen humor. Van más is?
Igen, beindultak ezerrel itt a gyakorin is a propagandával, hazugságözönnel, ahogy máshol is.
Tök mindegy hogy egy konkrét választ adok egy linkkel megtűzdelve vagy magyarázattal, akkor is lepontoznak - míg aki csak annyit ír be hogy a fideszeseket börtönbe fogják csukni vagy ki kell nyírni mindet, az meg kapja a zöld kezeket tőlük.
Az egyik konkrétan le is írta - nem is egyszer - hogy ha meglátja a százalékot, az neki már elég, el sem olvassa hogy mi van leírva automatikusan pontozza le. Ugyanígy vannak egymás propaganda hazugságaival is. Az egyik beír egy kamu kérdést hazugságözönnel, a többi meg azonnal nekiáll vergődni rajta és felhozzák az összes szokásos hazugságukat újra meg újra.
# 2!
De. Trollkodom a trollkodást. Mivel leírtam a módszert, ezért nyilvánvaló, hogy ez a kérdés ugyanúgy működik. Éppen ezzel akarok rávilágítani az ilyen álkérdések problémájára.
# 5!
1994-ben "a liberális párt" (by Kuncze) és az MSZP szövetsége óta a liberális és baloldali pártok Magyaroszágon egy oldalon állnak. Az már más kérdés, hogy a magukat liberálisnak valló pártoknak semmi közük a liberalizmushoz és az MSZP-nek sincs sok köze a klasszikus baloldalisághoz (bár szlogenek szintjén gyakran baloldaliak, sőt erős baloldali demagógiát nyomatnak).
De azt mégsem mondhatom, hogy a demokratikus ellenzék, hiszen ezt a kifejezést azért találták ki, hogy a Jobbikot kizárják ebből a fogalomból. Azt sem mondhatom, hogy az ellenzéki propaganda, mert pl. Puzsér is ellenzéki jelölt, de joggal lenne felháborodva, ha egy kalap alá venné bárki is a "demokratikus ellenzékünkkel". Tehát a ballib nem jelent sem baloldalit, sem liberális, hanem a magukat annak valló pártok és híveik gyűjtőfogalma.
"Unatkoznak. Nem h9gy lekötnék magukat munkával. "
Ez is munka. Fogalmam sincs, mennyit lehet ilyesmivel keresni, de biztos nem olyan keveset, ha emberek képesek ennyire hülyét csinálni magukból.
A rosszabbik eset, ha ingyen, meggyőződésből csinálja. Az tényleg visszafordíthatatlan.
Egy kérdés, ahol a kérdezø nem is titkolja igazán, hogy hivatásos troll:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
"Olvastam a topicot és nem volt kedvem sok kérdést megválaszoilni így gondoltam készítek magamnak egy összegzést. Végül gondoltam megosztom veletek."
Mellesleg, a fidesztrollok létezése az, ami közismert és bizonyított:
17
Hol "nem titkolja a kérdező, hogy hivatásos troll" a csatolt kérdésnél?
Mellesleg, a válaszokat olvasva, azok a sületlenségek, és sértegetések.
A másik csatolás megnyitásához meg regisztráltnak kell lenni. Miért kell ilyet csatolni? Tessék inkább megmondani, hogy mi van ott. Vagy itt is már adathalásznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!