"Csökkent a birkahús ára, " Mi a véleményed DK-s képviselő arroganciájából?
A gyurcsánypárt szerint a nyugdíjasok nem a kormányzati teljesítmény miatt szavaznak a Fideszre. Nem érdekli őket a folyamatosan javuló gazdaság, növekvő bérek, tartósan alacsony rezsi, családtámogatások kibővítése, folyamatos építkezés. A párt szerint csak saját magukra gondolnak a nyugdíjasok, hogy nekik több legyen. Nem átallanak örülni a 9 ezres rezsi kiegészítésnek. Jól van ez így ? Kérdezi Balla István, a DK komáromi önkormányzati képviselőjelöltje a közösségi oldalán. Azt írta BI, hogy idézem " „Csökkent a birkahús ára, már csak 9000 forintba kerül egy szavazat.”
Kíváncsi lennék, ha kilója lenne 9 ezer a birkahúsnak akkor is azt enné-e. Amit az ember megeszik, az lesz. Mi a véleményed a gyurcsánypárti politikus meglátásáról?
Qrva jó a képzavar, amit kitalált!
Nekem nagyon bejött!
Nem valami jó kortes beszéd.
Ma birka, agyhalott... de azért 6 hét múlva meg kéne a szavazat.
#4 vagyok:
Nem értem hogy egyeseknek mi a visszatetsző abban, hogy a választások előtt ilyent mondott?
Nem egyértelmű, hogy csak annak van ára aki megvehető?
Tehát a "birka" jelző csak a pénz miatt fideszre szavazókra vonatkozik!
Tehát a "birka" jelző csak a pénz miatt fideszre szavazókra vonatkozik!
13 havi nyugdíjnak tapsolókra nem?
#8, #9-nek:
A 13. havi nyugdíjat minden évben megkapják.
A birka-pénz csak akkor van, ha éppen kellenek valamihez.
Egyébként meg akasszák fel maguk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!