Mi történne, ha kitelepítenék Magyarországról a romákat?
Régebben hallottam egy viccet "valamiért" ez ugrott be a kérdésről:
A cigány, a zsidó meg a magyar kifognak egy aranyhalat, amelyik azt mondja nekik, ha visszadobják, akkor mindegyiknek teljesíti egy kívánságát.
A zsidó: Legyen a zsidóknak egy nagy országa és éljünk ott mindannyian! - Úgy is lett.
A cigány: Legyen a cigányoknak is egy nagy országa és mi is éljünk ott mindannyian! - Ez is teljesült.
Ekkor a magyar körbenéz és csak ennyit mond: Na, én akkor már csak egy kávét kérnék!
És kit minősítenél romának?
Akinek a szülei romák? Vagy akinek legalább az egyik szülője roma? Vagy valahányadik felmenőjéig található roma?
Hitler méltó követője lehetnél.
Egyébként szerintem ha családfa-vizsgálattal megnéznénk hogy hány, legalább második-generációs roma van Magyarországon (nagyszülőig legalább egy roma), akkor simán deportálhatnád az ország 30-35%-át.
#10 vagyok:
És mit tennél például a párom lányával? Hová sorolnád?
A törvényes apja Magyar.
Az anyja Magyar.
Magyarként nevelték, Magyar szülők, de a biológiai apja cigány, és balszerencséjére az apjára ütött.
Nos?
"Orbánék 3-szor annyi pénzt vinnének haza"
Honnan? Mert hogy ugye ki vannak telepítve Magyarországról, a román gazdaság meg nem áll olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!