Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fél ország miért van annyira...

A fél ország miért van annyira elájulva a jelenlegi kormánytól?

Figyelt kérdés
A fizetések a jóléti nyugati országokhoz képest még mindig a béka feneke alatt vannak. Eltelt 30 év a rendszer váltás óta, és azt a nagy nyugati jólétet amit a rendszerváltás ígért, rohadtul nem sikerült még mostanra sem elhozni, és még ha csak ennyi lenne az össze probléma...
2019. aug. 27. 15:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
60%

Nos, erre szokta mondani a fáma, hogy aki nem hiszi, járjon utána...

Én se úsztam még egy medencében rozmárokkal, mégsem tagadom a létüket.

2019. aug. 28. 18:41
 42/52 mindentudó99 ***** válasza:
92%
Írhattál vona mindjárt 35 forintot is.
2019. aug. 28. 19:18
 43/52 mindentudó99 ***** válasza:
18%
Szóval olyan melóhelyek vannak amik kevesebbet fizetnek mint az 54 ezer forintos közmunka. Gondolom sorban álnnak az emberek. Mert 200 forintal a közmunkasbér se jön ki. Közben rájöttem ukrán lehetsz náluk vannak ilyen havi 30 ezer forintnak megfelelő fizetések.
2019. aug. 28. 19:23
 44/52 anonim ***** válasza:
42%

Igen, olyan melóhelyek vannak, ahol nettó 200 forinttal kibökik a szemed (ez nyilván a kezdőfizetés). Hogy később fölemelik 5-600 forintra, nos, az lehetséges. A munkáltató jóindulatán múlik, akárcsak az, kifizeti-e a 400 óra túlórát.

A közmunka bruttóban 54 ezer, nettóban 47 ezer, csak szólok.

Hogy 200 forintos órabérből nem jön ki a közmunkabér se? Igen, meglehet. A munkáltatókat szerinted érdekli? Amíg van olyan elkeseredett marha, aki ennyiért is elvállalja, addig miért fizetne többet?

Az átlagember pedig mit tehet olyan helyen, ahol választhat a 200 forint/óra, és a nagy büdös semmi közül? Üldögéljen otthon korgó gyomorral esetleg, aztán végezzen vele az éhség, vagy a januári mínuszhúsz?

2019. aug. 28. 22:07
 45/52 mindentudó99 ***** válasza:
92%
Utánaszámolva jöttél rá te is mekkorát hazudtál.
2019. aug. 28. 22:43
 46/52 anonim ***** válasza:
42%

Felőlem nyugodtan hiheted azt, hogy hazudok, ha ez megnyugtatja a pici lelkedet. Orbánisztán jobban teljesít, és kész.

Már megtanultam, hogy fanatikus hívőkkel fölösleges tárgyalni, kb. mintha egy vaknak magyaráznám, mi az a kék.

2019. aug. 28. 22:45
 47/52 mindentudó99 ***** válasza:
21%
Fanatikus vagyok hogy nem hiszem el a 30 ezer forintos havi fizetést. Akkor az vagyok igen. Sorolj már fel pár ilyen ceget ahol 30 ezret keresnek havonta ott állnak sorban a munkáért. Mert egy dolog leírni valamit es más azt tényekkel alátámasztani. Épp eleg baj hogy csak 99 ezer a minimálbér de te még ennek 8s a jarmadát hazudod ide. Na haljuk melyik cŕgek fizetnek ennyit havi fizetésnek?
2019. aug. 29. 00:59
 48/52 anonim ***** válasza:
7%

Nos kisapám, akkor tán matekozzunk egy kicsit.

Mivel az ilyen helyeken többnyire 12 óráznak, ezért naponta 2400 forintot keresnek meg.

Egy hónapban 31 nap van. Vegyünk el belőle 8 napot (a hétvégék), marad 23. 23×2400 pedig 55400 forint.

Tehát az állításod, miszerint 30 ezres a havi fizetés, illetve a közmunkás többet megkeres, egy orbitális baromság.

Kettőnk közül tehát te vagy hazug.

Ja, mellesleg már közmunkásnak sem vesznek fel akárkit, hiába akar menni, tehát még az a 47 ezer forint se adatik meg mindenkinek.

Hogy milyen cégek adnak ilyen fizetést? A helyi Jóskapista Bt.-k, például. Nincs szándékomban egyesével felsorolni a településeken található összes vállalkozást, az online cégjegyzéket te is meg tudod nyitni, vagy ha más nem, ott az Arany Oldalak.

Erről pedig ennyit. Szerintem ezek után ne nagyon forszírozzuk, kettőnk közül melyikünk is hazudik.

2019. aug. 29. 01:38
 49/52 mindentudó99 ***** válasza:
21%
Egyedül találod ki ezeket vagy segítenek? Szerinted beveszi bárki 50 ezrekért tizenkétórázik bárki minden nap? Ne égesd mar magad. Ki hiszi ezeket el? Leírsz ilyen 200 forintos órabéreket mire rajössz ( m8vel segítettem) mekkora marhaságot írtál kitalálsz ilyen képtelen történeteket. Szerinted nekem nincsenek ismerőseik a keleti országrészben? Na hagyjuk ne fárassz légyszives.
2019. aug. 29. 06:25
 50/52 anonim ***** válasza:
42%

#50 úgyvan kisapám, a csúnyarossz matematika is hazudik, neked van igazad egyedül!

Fidesznyikektől mást nem is vártam. A matematika azóta az ellenségetek, amióta 40 százalékból kijött nektek a kétharmad.

Kíváncsi vagyok, a Nemzethy Viktátor mikor fog nullával is osztani majd! Akkor teljesít csak igazán jól Orbánisztán!

Nem kell semmit se "kitalálnom", kisapám, tapasztaltam a saját bőrömön. Hogy te mit hiszel, és mit nem, az irreleváns. Olyan elmeháborodottak is bőséggel vannak, akik szentül hiszik, hogy a Föld lapos.

Azzal kisapám, hogy a személyes kételyeiddel meg a nemtudásoddal "érvelsz", és szerecsenmosdatsz itt nagyokat, te égeted magad, de igen durván.

SZVSZ pontosan tisztában vagy azzal, mennyi ilyen munkahely van, csak épp nem esik jól beismerni saját magadnak se, hogy meztelen a császár, ugye.

Persze nekem mindegy, itten bazinagy jogállam van minálunk, úgy csinálsz bohócot magadból, ahogy neked jólesik.

2019. aug. 29. 15:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!