Mekkora igazság van abban, hogy a Fideszt azért nem lehet leváltani mert van két olyan kardinális kérdés amiben a Fidesz olyan jól teljesít, hogy ez ellensúlyozza minden hibájukat?
Ez a két dolog pedig: 1. a folyamatos gazdasági növekedés (szinte megállás nélkül emelkednek a bérek és nő a jólét)
2. valamint a Fidesz megvéd minket minden fenyegetéstől, elsősorban a migránsoktól és esze ágában sincs lebontani a kerítést.
Jöhetnek itt az ellenzékiek minden jogos kritikával Mészárosról, a jogállam leépítéséről és hasonlókról; ezeket a fideszesek is látják de az anyagi és egzisztenciális biztonságukat nem teszik kockára, ezért örökké a Fideszre fognak szavazni.
Szóval nem tetszik a választási eredmény, akkor le kell váltani a társadalmat?
Hogy gondoltad, megtiltod a 2,5 millió "narancsosnak" meg a többi párt támogatójának, hogy szavazzon, beleszóljon a döntésekbe és egy kisebbségnek átadod ezt a jogot hogy a többiek helyett döntsenek?
vagy a régi, jól bevált módon egy külső hatalom jelölje ki hogy ki lesz az aki "nem narancssargan es nem is pirosban virit"? Gondolom szokás szerint a kékeket, ugye?
Ki a franc beszelt a tarsadalom levaltasarol? A polgarosodas nem levaltast jelent, hanem azt, hogy a jelenlegi csurhebol kialakuljon valami amit nemzetnek es nepnek lehet nevezni
Hol irtam azt, hogy barkinek is megtalitanam a szavazast? Mindenkinek a sajat becsuletere van bizva, jogy miert rakja oda az x-et ahova vagy eppen sehova sem.
Elobb hangsulyoztam a partfuggetlen jeloltek fontossagat es hordtam el a DK-t a p*csaba.
A kommented ekes bizonyiteka annak, hogy mennyire beteg es begyepesedett szektas tarsadalom vagyunk.
"Szerinted hol lettek megállítva a migránsok?"
Calaisnál. Szét lettek verve mint a szar, égett a tábor. Most lehúzódtak Caennek.
Szerinted a Jobbik lebontaná a kerítést és beengedné a migránsokat? Vona Gábor megmondta hogy a Jobbik terve volt hogy építsék fel a kerítést és nem a Fideszé. Vona ezért mondott le tavaly, mert a sok Fideszes agyhalott nem az ellenzékiekre zavazott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!