Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted 2022-re hogy fog...

Szerinted 2022-re hogy fog kinézni a politikai paletta az ellenzék térfelén?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy milyen pártok lesznek, kik fognak megerősödni kik fognak meggyengülni?

pl. MSZP eltűnhet és beolvadhat a DK-ba? Vagy pl. egyes parlamenti pártok meggyengülhetnek annyira hogy nem lesznek tényezők? Mostani kicsik közül valaki elérheti az 5%-ot?

2019. aug. 25. 18:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A DK és Momentum marad, kb. egyformán erősek lesznek, a többi eltűnik.
2019. aug. 25. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem a Mi Hazánk elfogja érni az 5%-ot
2019. aug. 25. 18:18
 3/10 anonim ***** válasza:
3%

Remélem a Balpárt bejut.

Jöhet a lepontozás.

2019. aug. 25. 18:23
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
2-es, remélem nem éri el Túró Torta és a Mi Tanyánk.
2019. aug. 25. 18:37
 5/10 A kérdező kommentje:

#4 szélsőjobboldali érzelmű emberek mindig is voltak Magyarországon, régebben a MIÉP, utána a Jobbik.

A Fidesznek érdeke, hogy más pártoknál azok a jobbos érzelmű emberek akik számára a jelenlegi kormány elfogadhatatlan ne jelenhessen meg így talán nem hülyeség azt feltételezni, hogy a Mi Hazánk képes lehet elérni az 5%-ot kis hátszéllel.(sőt szerintem anélkül is)

2019. aug. 25. 18:41
 6/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem az MSzP és LMP kinyiffan. Ha van kb. 50% ellenzéki szavazó, akkor 25% DK, 10-20% Momentum, 10-20% Jobbik.
2019. aug. 25. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:

#5 én az EP választásból indultam, ki.

Arra számítok, hogy a DK és a Momentum lesznek dobogósok. A FIDESZ biztos nyer sajnos, ha veszélyben is lenne ez, a bözsi utalvány majd teszi a dolgát.

Bízom benne, hogy a sok szerencsétlen párt eltűnik végre. LMP, Jobbik, Együtt, Mi Hazánk. Az MSZP nem hinném hogy kikerül főleg Karácsony miatt. Neki azért van elegendő támogatottsága.

Bevallom, mint fiatal, mérnök, hazaszerető, tisztességes ember én a Momentumra fogok szavazni. Egy többnyire fiatalokból álló párt akikről el tudom hinni, hogy tisztességesen végzik majd a feladatukat. Ők nem posztkommunisták, nem régi rendszerből valók.

2019. aug. 25. 19:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy, mint most. Most, hogy eltűnt a Jobbik és az LMP, elkezdődött a Momentum karaktergyilkolása, ha nem vetted volna észre. 2022-re is lesz egy csomó 5%-os párt, meg a Fidesz 50%-kal.
2019. aug. 25. 19:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ellenzéki térfélen? Gonodlom ott lesz a Fidesz és a KDNP. Egy ideig szabadlábon még. A többi nem lényeg.
2019. aug. 25. 23:34
 10/10 anonim ***** válasza:
A cuki Jobbik és a botrányos LMP kiesik majd biztosan, MSZP küzdeni fog a benn maradásért, a DK lesz a legerősebb ellenzéki párt mögöttük nem sokkal le maradva a Momentum.
2019. aug. 26. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!