Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van e értelme a mai világban...

Van e értelme a mai világban gyereket vállalni, amikor itt a globális felmelegedés, amazonasi erdőtűz,50 év múlva már élhetetlen lesz a bolygó, háború lesz a kajáért, vízért és csak szenvedni fogunk a jövőben?

Figyelt kérdés

2019. aug. 23. 13:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor érdemes ha normálisan fel tudod nevelni,nem kell majd nélkülöznie.Az hogy mi lesz 50-100 év múlva,senki nem tudja.Vannak akik a rettegésből élnek.
2019. aug. 23. 17:32
 22/29 A kérdező kommentje:

De 50 év múlva élhetetlen lesz a bolygó,ilyen világban meg ki akarna élni?

Annak volt jó,aki 60-70-es években született,nekik még lehetett egy normális életük és nem a globális felmelegedésben kell elpusztulniuk.Én 20 vagyok,de azt mondom,hogy már nekem is jobb lett volna,ha meg se születek

2019. aug. 23. 21:50
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

"Mert ugye aki nem tud és nem is akar gyereket nemzeni ne írja elő a másiknak hogy ő se tegye."

Más pénzén könnyű gyereket nevelni.Talán ha eltartaná mindenki a saját gyerekét,nem érdekelne senkit.

2019. aug. 23. 22:16
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"Akiknek egészségi okoknál fogva nem lehet gyerekük, az életüket is odadnák azért, hogy lehessen. Te meg itt baromságokat adsz elő, hogy igazold a semmirekellő hozzáállásodat."

Lehet örökbe is fogadni,azzal többet tesz,mintha milliókat költene egy mesterséges,bizonytalan eredményű beavatkozásra.

2019. aug. 23. 22:18
 25/29 anonim ***** válasza:
89%

Nincs értelme. Ma már valószínűleg csak az állatias emberek szaporodnak. Száz éven belül le fogják egymást gyilkolni.

Szerintem a kannibalizmus is vissza fog térni.

2019. aug. 25. 21:58
 26/29 anonim válasza:
100%
#25: Nézd a jó oldalát: az "Eat me!" pólós lányok még népszerűbbek lesznek, mint manapság. ;)
2019. aug. 27. 21:28
 27/29 anonim válasza:
0%

Ja persze 50 év múlva élhetetlen lesz a bolygó...

PROPAGANDA

Le lehet pontozni de SZERINTEM ez csak propaganda hogy ne szemeteljelenek ,csak elektromos autót használjanak stb mert jaaaaj elpusztul a föld...

Elmondom neked hogy jégkorszak után felmelegedés jön ÉS EZT NEM AZ EMBER OKOZZA!

Egyébként az Amazonas nem a felmelegedés miatt ég ahogy az orosz tajga sem...

2019. aug. 29. 13:37
 28/29 A kérdező kommentje:
A farmerek gyújtották fel
2019. aug. 29. 13:40
 29/29 anonim válasza:
Tudom
2019. okt. 25. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!