Van e értelme a mai világban gyereket vállalni, amikor itt a globális felmelegedés, amazonasi erdőtűz,50 év múlva már élhetetlen lesz a bolygó, háború lesz a kajáért, vízért és csak szenvedni fogunk a jövőben?
De 50 év múlva élhetetlen lesz a bolygó,ilyen világban meg ki akarna élni?
Annak volt jó,aki 60-70-es években született,nekik még lehetett egy normális életük és nem a globális felmelegedésben kell elpusztulniuk.Én 20 vagyok,de azt mondom,hogy már nekem is jobb lett volna,ha meg se születek
"Mert ugye aki nem tud és nem is akar gyereket nemzeni ne írja elő a másiknak hogy ő se tegye."
Más pénzén könnyű gyereket nevelni.Talán ha eltartaná mindenki a saját gyerekét,nem érdekelne senkit.
"Akiknek egészségi okoknál fogva nem lehet gyerekük, az életüket is odadnák azért, hogy lehessen. Te meg itt baromságokat adsz elő, hogy igazold a semmirekellő hozzáállásodat."
Lehet örökbe is fogadni,azzal többet tesz,mintha milliókat költene egy mesterséges,bizonytalan eredményű beavatkozásra.
Nincs értelme. Ma már valószínűleg csak az állatias emberek szaporodnak. Száz éven belül le fogják egymást gyilkolni.
Szerintem a kannibalizmus is vissza fog térni.
Ja persze 50 év múlva élhetetlen lesz a bolygó...
PROPAGANDA
Le lehet pontozni de SZERINTEM ez csak propaganda hogy ne szemeteljelenek ,csak elektromos autót használjanak stb mert jaaaaj elpusztul a föld...
Elmondom neked hogy jégkorszak után felmelegedés jön ÉS EZT NEM AZ EMBER OKOZZA!
Egyébként az Amazonas nem a felmelegedés miatt ég ahogy az orosz tajga sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!