Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bekövetkezett az, amitől...

Bekövetkezett az, amitől Konok Péter és Pörzse Sándor féltette Puzsér Róbertet a Kötöttfogás 15. adásában, még tavaly novemberben?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=9XahSFX5Lkg&t=2715s

A videó releváns része 45:15-től 46:40-ig tart.

Kivonatolom ide a lényegét

Konok: "nem nagyon szerették [Puzsért a balliberális média], de dicsérték, most [amint bejelentkezett, hogy elindul főpolgármesternek] olyan jellegű karaktergyilkos hadjáratot folytatnak ellene, hogy ez egészen elképesztő.

Pörzse: "ha a Fidesz megérzi, hogy a Robi [elér egy jelentős népszerűséget], olyan szinten fogják legyilkolni, hogy a Robi csak azt gondolja, hogy ez tudja micsoda, mert ő már amúgy is az interneten kapott hideget-meleget, de amikor a hatalom fogja vele szemben ezt csinálni... én féltem őt... és ez egy reális veszély... mert volt egy jó megmondóember, aki hiteles volt akkor is ha nem mindenben értettél egyet vele, de oda kellett rá figyelni... elindult egy más pályán... ahol le fogják gyilkolni... és nem fog tudni visszatérni hiteles megmondóembernek mert szét fogják nyírni... ki fogják nyírni...

2019. aug. 23. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
70%

Puzsér, mint hiteles?

már a Szélsőközép idejében sem volt az, nem hogy most...

2019. aug. 23. 11:40
 2/4 anonim ***** válasza:
26%
Nem tudom régen mennyire volt hiteles Puzsér (sosem tartottam nagyra), de minden hitelességét elvesztette az előválasztási mizéria alatt. Annyira hiteltelen lett, hogy még az őt támogató pártok is szépen kiálltak mögüle.
2019. aug. 23. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
18%

Számomra csak egyre hitelesebb, pedig azelőtt nem követtem...

Az MSZP-DK-PM hozta amit vártam tűlük.

Nagyon örülök, hogy szavazhatok egy olyan jelöltre is aki egyformány hányik Orbántól, Gyurcsánytól és Karácsonytóln.

2019. aug. 24. 12:18
 4/4 anonim ***** válasza:
91%
Még az ötezer ajánlással küszködik. Annyit én is össze tudnék szedni.
2019. szept. 3. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!