A Fidesz egyik legundorítóbb propagandamédiája az ORIGO lehozott egy cikket, hogy a Momentumos Donáth Anna, a magyar emberek képviselete helyett ő az elefántokért aggódik. Ez miez?
Az Európai Parlamentben Donáth Anna aláírt egy írásbeli kérdés arról, hogy mit tervez tenni az EU az afrikai elefántok megvédéséért.
Ebből hozta ezt ki a ORIGO.
Normálisak ezek????
tgt
Mi nem igaz abból amit a cikkben leírtak Donáth Annáról? Mi az amiben hazudtak, mocskolódtak?
Az hogy neked sem tetszik az igazság, az attól még nem mocskolódás - hanem tény.
13-as: Már a cikk címe is hazugság: "Donáth Anna tevőlegesen is részt vett a migránsok betelepítésében"
Nem igaz. A Menedék Egyesület nem migránsokat akar betelepíteni, hanem a Magyarországon legálisan tartózkodó menekülteket segíti a beilleszkedésben.
Donáth Anna szörnyű dolgot tett: aláírt egy írásbeli kérdést arról, hogy mit tervez tenni az EU az afrikai elefántok megvédéséért.
Ez felháborító!
#14 tgt
Benne van a cikkben hogy ők ezt miből vezették le:
"Érdemes azt is tudni, hogy a nevük szerepelt abban a migránsoknak készült kiskönyvben, amelyet a Sky News riporterei találtak minden bevándorlónál a görög partoknál, és amelyben hasznos tanácsokkal látták el az illegális bevándorlókat, például arra vonatkozóan, hogy hogyan kerüljék ki az ujjlenyomatvételt Magyarországon, illetve, hogy fogadjanak ügyvédet, és játsszák ki a szabályokat Európában."
"Donáth Anna volt munkahelye, a migránssegítő egyesület többek között olyan rendezvényeket szervez, amelyen arra keresik a választ, hogy miként lehet a globális migrációs tervet végrehajtani. Az ő megfogalmazásukban ez így hangzik: Melyek azok a tevékenységek, amelyekkel a civil szervezetek hatékonyan járulhatnak hozzá egy nemzeti vagy nemzetközi migrációs politika kialakításához és megvalósításához?"
Mivel ez csupán egy rövid cikk, így nincs benne mindannak a levezetése hogy ők ezt honnan szedték.
De nem értem még mindig hogy ez mitől lenne mocskolódás?
Nem helyes dolog támogatni a migrációt, segíteni a migránsokat hogy bejussanak? Szerintem olyan móson ahogyan az elmúlt években történt, úgy nem helyes - de szerinted sem? Mert mocskolódni csak olyannal lehet amit "mocskosnak" tartasz. ha amúgy helyesnek tartod ezt a tevékenységet akkor az origó csak leírt róluk valamit amit te helyesnek tartasz, nem?
#15 Fizikakedvelő
Nem tudom honnan vették, nem vagyok napi olvasója az Origónak és tényleg nincsen benne a cikkben. De amit leírtak az könnyen cáfolható ha nem igaz. De ilyesmit nem nagyon láttam.
14
Elnézést, DE a Menedék SAJÁT MAGÁRÓL írja azt, hogy "a hazánkba érkező külföldieknek segít, hogy új otthonra találjanak nálunk".
A logóján pedig "migránsokat segítő egyesület"nek írja MAGÁT, és egy HAJÓ van az ábráján.
AZAZ: szó nincs legálisan tartózkodó menekültekről a SAJÁT bevallásuk szerint sem.
17-es: „Mivel ez csupán egy rövid cikk, így nincs benne mindannak a levezetése hogy ők ezt honnan szedték.”
Hát pont ez az. Bármennyire rövid is a cikk, egy-egy link beleférne, hogy lássuk, honnan vette az origo névtelen szerzője az állításait. De ilyenek nincsenek, mert az állítások hazugságok. A Menedék Egyesület nem akar migránsokat betelepíteni, nem Soros titkos tervét hajtja végre, hanem a menekült státuszban, vagy oltalmazott státuszban itt lévő, tehát a magyar állam által befogadott embereknek segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!