Működik még a Zsolnay gyár, mi lett abból a botrányból, ami pár éve volt?
Előre bocsájtom hogy pécsi vagyok.
A Zsolnay köszöni szépen, jól van.
A Páva féle fideszes önkormányzat megpróbálta erőszakkal elvenni az új tulajdonostól, Bachar Najari-tól a tulajdon-jogot arra hivatkozva, hogy kiemelt fontosságú stratégiai üzem.
Bachari reakciója az volt, hogy akkor nem kellett volna eladni! Ki is adta el neki? PÁVA?
Utána még próbálkoztak a Zsolnay termékek törvényesített hamisításával, de az is kudarcba fulladt. Az átcsalt dolgozók a Ledina kft-nél jelen pillanatban közpénzből kapják a fizetésüket, mert a cég totáli csőd.
#3!
A Ledina kft-nél nem Zsolnay termékeket hamisítottak, teljesen más jellegű mintáik voltak. Kezdjük ott, hogy a Ledina kft. porcelánt és épületkerámiát gyártott, a Zsolnay meg fajanszot, pirogránitot és eozint. Mivel ezek le vannak védve, más ilyet nem gyárthat. A mintáiknak közük se volt a Zsolnayhoz, főleg, hogy az egyik máz feletti festés, a másik fajansz festés, és a Ledina inkább magyaros mintákra ment rá. Az átcsalt dolgozók, viszont jelenleg már sehonnan nem kapják a fizetésüket, mert a Ledina végleg bezárt, már majdnem egy fél éve. A cikk amit linkeltél, majdnem egy éves... Ne terjeszd a butaságaidat, mert félrevezetsz vele másokat.
Üdv, egy másik pécsi.
#3, #4-nek:
Akkor nézd meg a Ledina kerámia termékeit a Google-n!
Évekig foglalkoztam Zsolnaykkal, és úgy lemásolták a stílust hogy még én is csak a pecsétet megnézve tudom megkülönböztetni!
#5 vagyok:
Ezt persze nem volt nehéz a Zsolnay dolgozóival kiviteleztetni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!