Fényképes CV-det várjuk az office@fidesz.hu e-mailcímre, egy Orbán Viktort dicsőítő kommenttel együtt.
Jelentkezhetsz levélben is, ez esetben írd rá a borítékra jeligének, hogy "BPP", innen fogjuk tudni, hogy a Birkából Pulikutya Programra jelentkezel.
Sok sikert kívánunk!
2019. aug. 16. 14:06
2/9 anonim válasza:
Elképzelhető, de szerintem elég nagy számban vannak olyan fanatikusok, akik minden áron megvédik a pártjukat, függetlenül attól, hogy mennyire nyílvánvalóan csesz ki a néppel az adott párt.
Ilyen fanatikusok mind kormánypárti, mind ellenzéki oldalon vannak.
2019. aug. 16. 14:10
3/9 anonim válasza:
#2 voltam az kimaradt a kommentemből, hogy ingyen teszik ezt.
2019. aug. 16. 14:11
4/9 anonim válasza:
# 2-ja, teljesen egyetértek. A Vak Komondor Polgári Körben mi is totál ingyen csináljuk ugyanezt!
2019. aug. 16. 14:11
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy kitől, csak legyen ilyen lehetőség, mert a havi 300.000 nettóból már kezdek szarul élni.
2019. aug. 16. 14:13
6/9 anonim válasza:
Ha létezik is ilyen biztos vagyok benne, hogy nem fizet jól.
Gondolj bele, hogy az emberek 10 ezer forint Erzsébet utalványért képesek a lelküket is eladni, mert akkora elvtelenségben / szegénységben élnek.
2019. aug. 16. 14:30
7/9 A kérdező kommentje:
Ha kapnék egy 10.000 Ft-os utalványt mondjuk havonta x kommentért, nagyon jó lenne.
2019. aug. 16. 14:35
8/9 anonim válasza:
A Pestisrácoknál legutóbb írtak egy cikket kamu facebook profilok hozzászólása alapján. Szóval szerintem van az a réteg, akik ingyen is épp elég fanatikusak, és van az a propagandista réteg, akik csak közvetetten kapnak ezért fizetséget, mint ahogy azt az első sorban példáztam. De emlegethetnénk azt is, mikor úgy számoltak be egy rendbontásról valami jobbikos eseményen, mikor még a kopaszok oda sem értek, hogy balhét eszkábáljanak. Csak véletlenül félórával előbbre időzítették az előre megírt cikk közzétételét.
2019. aug. 16. 15:13
9/9 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez van, kihúzom valahogy ebből a kevésből. Ez van...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!