Gyurcsány a főellenség?
"mondjuk azt nem értem, hogy miért nő a szavazóköre, amikor egyszer már nagyon világosan bizonyította, hogy teljesen alkalmatlan, és ezt még nyilvánosan is bevallotta"
Orbán és haveri köre 10 éve bizonyítja, hogy egy biciklit sem lehetne rájuk bízni, ennek ellenére az Origo meg hasonló oldalak szerint minden egyes nap "erősödött a Fidesz". Akkor mi a kérdés?
Amúgy meg ebben az országban minél inkább kártékony, populista és bűnös hajlamú valaki, annál többen szavaznak rá. Shame.
Nem. Most mondjuk, hogy Gyurcsányék fele annyi kárt nem tettek mint ahogy azt a FIDESZ média állítja.
A FIDESZ több kárt csinált már most mint Gyurcsány. Majd valaki felsorolja neked, ha van kedve. Nekem nincs!
#8 vagyok:
Érdekes hogy állítólag érdekel a politika, de nem kapsz az alkalmon hogy egy párt-aktivista véleményét kikérjed.
Életszerűtlen a kamu kérdésed.
3-as, 9-es és 16-os vagyok
Én nem vagyok párt aktivista, egy egyszerű egyetemi mérnökinformatikus hallgató vagyok, de miért, a párt aktivista nem normális ember?
A válaszom egyébként a kérdésedre továbbra is az, hogy nem, nem Gyurcsány Ferenc a főellenség! Ezt csak egy csőlátású, agymosott FIDESZ-es gondolja így, akinek Gyurcsány fóbiája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!