Igaz hogy lényegesen kevesebb C Cola fogyott az utóbbi hetekben? A szégyenteljes reklámjuk miatt?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 20:27
1/26 anonim válasza:
Nem. A kutyat sem erdekli, mikor leveszi a polcrol.
2/26 anonim válasza:
Én pont ma vettem egyet. korában nem ittam, de ha a fideszeseket lehet ezzel hergelni veszek majd naponta egy kartont.
3/26 anonim válasza:
Eddig nem érdekelt milyet veszek. De egy hete márkahű lettem.
5/26 anonim válasza:
Én az egyik nagy bolthálózat központi raktárában dolgozok. Itt pont az ellenkezőjét tapasztaltuk, bár ez betudható a kánikulának is.
6/26 anonim válasza:
Mivel a reklám nem változtat a termék minőségén engem nem érdekel.
8/26 anonim válasza:
lassan 5 éve nem iszok CocaCola-t vagyis inkább Kátrány Cola-t és másokat is arra inspirálok hogy nem fogyasszanak ilyesfajta kártékony italokat de nem a reklámjaik miatt hanem a vesére gyakorolt káros hatásuk miatt.
Ne igyátok azt a szart, a vesétek örülni fog neki!
9/26 anonim válasza:
Meg azt is tegyük hozzá, hogy a Coca Cola nem csak kólát gyárt, itthon forgalmazzuk egy tucat márkájukat, és a homofóbok is vígan veszik és nem olvassák el az apró betűs részt az üvegen ami leírja hogy amúgy a Coca Cola a gyártó.
10/26 A kérdező kommentje:
Értem.
2019. aug. 13. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!