Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ti keresztény...

Fideszesek! Ti keresztény emberként miért nem tudtok már végre megbocsátani Gyurcsány Ferencnek?

Figyelt kérdés
Ő legalább őszintén bevallotta hogy elrontotta és aztán le is mondott önként a miniszterelnöki posztról.Szóval beismerte hogy hibázott és aztán vállalta a következményeket.Igazán megérdemelné hogy újra válaszák és hogy megbocsássatok neki.

2019. aug. 10. 20:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

Azokat kérdezd akiknek kilövette a szemét. Nem katonákat kellett volna kivezérelnie hanem azonnal távoznia.

Most is isszuk a kormányzásának levét. A reptér ügyét nem tudjuk megoldani, ugyan is ők adták el ilyen szerződéssel.

2019. aug. 10. 23:09
 12/20 Magyarnak születtem ***** válasza:
100%
Én megbocsátottam neki, de akkor sem vagyok hülye, hogy még egyszer hatalomra engedjem. Isten is azonnal megbocsájtja bűneinket, amikor elkövettük, de végül még is felelni kell értük. Egyáltalán nem értek egyet, és szerintem nem is lenne megvalósítható ami mellett van jelenleg.
2019. aug. 11. 00:24
 13/20 anonim ***** válasza:
29%

A fideszesek annyira keresztények mint a mekkai rabbi. Maximum azt mondják. Kezdjük azt hogy egy hívő keresztény nem szegi meg a fele tízparancsolatot minden nap.

Ettől függetlenül Gyurcsány olcsón megúszta, még börtönbe sem került, és a politikában is megmaradt, pedig egy 20 évre leültethették volna (mondjuk ennek mentén meg a vezető fideszeseket fejenként 500 évre, de az megint más téma).

2019. aug. 11. 00:46
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

Fideszesek keresztények? OSZT MIÓTA?

"Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció" Kategória.

Az igazi keresztény nem szegi meg minden nap a 10 parancsolatot és segít a bajba jutottakon.

Tehát a fideszes lét kizárja a keresztényt.

Még egyetlen fideszes keresztényt sem láttam csak olyat aki képmutatásból elmegy egy hónapban egyszer vasárnap misére utána meg kimegy a kis birtokára és közli az ingyen munkásokkal ma vajas kenyeret kapnak este nem zsírosat mert mégiscsak "vasárnap" van.

2019. aug. 11. 08:14
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem találkoztam még keresztény fideszessel az a baj. Csak gyűlölködő, börtönt érő bűncselekményeket támogató illetőkkel. Jó lenne már egyszer meglátni egy keresztény fideszest ebben az életben, egy élmény lenne. :D
2019. aug. 11. 08:56
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem csukatta le orbánt mikor tehette volna...Nincs bocsánat!
2019. aug. 11. 11:16
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem elég az, hogy futni hagyták? Kéz, kezet mos!
2019. aug. 11. 13:43
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Én erdélyi vagyok és Fideszes... voltam.

Én megbocsájtottam neki és a Demokratikus Koalíció programja nagyon szimpatikus, szóval 2022-ben a DK-ra szavazok.

2019. aug. 12. 00:12
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Fideszes nem vagyok, ellenben keresztény igen. A megbocsájtás nem azt jelenti, hogy onnantól kezdve tapsikolunk a másiknak, bármit is csináljon. Mindszenty bíboros az ÁVÓ-s pribékeknek is megbocsájtott, akik a börtönben többször félholtra verték. De attól még a kommunizmus és a módszerei elítélendőek. Ehhez képest Gyurcsánynak megbocsájtani nem olyan nehéz. Viszont jobban járnánk, ha távol maradna a politikától.
2019. aug. 12. 10:30
 20/20 anonim ***** válasza:
73%
Az öszödi beszédet, nem a magyar embereknek szánták. Kiszivárogtatta valaki. Valószínüleg Szili Katalin. Gyurcsány semmit, nem ismert be a mai napig. Azóta is hazudozik.
2019. aug. 21. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!