Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferencnek nincs...

Gyurcsány Ferencnek nincs pénze metrójegyre?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 18:56
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
33%
19:20 jól mondod. Nemrég volt is valami bliccelős kérdés, és mindenki osztotta az észt, hogy milyen módon kell bliccelni, merthát nemfognak ők ilyen drága jegyet fizetni az amúgy is tolvaj bkv-nak. Mostmeg hogy egy közellenség csinálta ugyanezt, az már egyből egy mocskos tolvaj emiatt. Kár hogy ilyenkor ezek nemképesek magukra nézni, és elgondolkodni kicsit :)
2010. júl. 12. 19:24
 12/42 anonim ***** válasza:
40%
De jó, most lehet legalább csámcsogni. Emberek ezrei bliccelnek mindennap, és most éppen gyf és tsai voltak akik jegy nélkül mertek a nagyságos bkv-járaton utazni. Kifzették a pótdíjat, és ennyi. Mit kell ezen ennyit rágódni?
2010. júl. 12. 19:24
 13/42 anonim ***** válasza:
39%
Tényleg nem veszitek észre a különbséget egy milliárdos és egy 100 ezer körül kereső melós bliccelése között? Az egyik egy másodperc alatt keresi meg a jegy vagy a bérlet árát, a másiknak meg a havi jövedelme 10 %-át kellene bérletre költeni. Ilyen a világon sehol nincs! Én sok helyen éltem, tudom.
2010. júl. 12. 19:29
 14/42 anonim ***** válasza:
59%
Azért azt is kéne tudni hogy nem egy volt miniszterelnöknek kell jegyet váltani a metróra hanem a kíséret vezetőjének. Mellesleg ez a világon mindenütt így van.
2010. júl. 12. 19:35
 15/42 anonim ***** válasza:
58%

19.29-nek van igaza!

Vannak emberek akik éppen keresnek annyit hogy megtudjanak élni,de Gyurcsány nem ezek közzé tartozik!Mi a f@szt kell védeni ezt a m@jmot!!Nem azért nem vett jegyet mert elfeljtette,úgy vélte neki mindent lehet!Az összes többi m@jommal együtt!

2010. júl. 12. 19:37
 16/42 anonim ***** válasza:
40%

"Tényleg nem veszitek észre a különbséget egy milliárdos és egy 100 ezer körül kereső melós bliccelése között? Az egyik egy másodperc alatt keresi meg a jegy vagy a bérlet árát, a másiknak meg a havi jövedelme 10 %-át kellene bérletre költeni. Ilyen a világon sehol nincs! Én sok helyen éltem, tudom."

- Éa Te nem veszed észre a különbséget a között, ah valaki büszke a bliccelésére, és a között, aki megköveti magát, és befizeti a pótdíjat?

2010. júl. 12. 19:38
 17/42 anonim ***** válasza:

"Érdekes, hogy naponta olvashatom itt az oldalon, hogy valaki büszkén vállja, hogy bliccel, mégsincs ekkroa hőbörgés. Milyen jogon szóljuk akkor őt meg?

"

Ez sem igaz. Azért vagyok biztos benne mert én személyesen hőbörögtem mindegyiknél, csak a moderátorok törölték. Faxt abba a duda orrukba.

2010. júl. 12. 19:43
 18/42 anonim ***** válasza:
ő egy böszme!!
2010. júl. 12. 19:44
 19/42 anonim ***** válasza:

"Azért azt is kéne tudni hogy nem egy volt miniszterelnöknek kell jegyet váltani a metróra hanem a kíséret vezetőjének. Mellesleg ez a világon mindenütt így van.

"

És utazott velük egy miniszterelnök is? Vagy hogy kell érteni a hozzászólásod?

2010. júl. 12. 19:46
 20/42 A kérdező kommentje:

"- Éa Te nem veszed észre a különbséget a között, ah valaki büszke a bliccelésére, és a között, aki megköveti magát, és befizeti a pótdíjat?"

Nem.

2010. júl. 12. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!