Gyurcsány Ferencnek nincs pénze metrójegyre?
az hitték ez a metroszexuálisfelvonulás is része a melegfrontnak
xD
Előző
Én nem akarom gyf-et védeni, de tényleg úgy véled, hogy a fazon ezért nem lyukasztott? Egy milliárdos? Azért indult a választáson, hogy majd soha ne kelljen többet jegyet vennie? Azok, akik miatt a bkv brutális veszteséget termel, nem voltak miniszterelnökök, mégse lyukasztanak.
19.17: Teljesen félreérted az üzenetemet, de megpróbálom még egyszer:
1. Igen, a hatalomnak része az ilyen kis pitinek tűnő kiváltság is. Ingyen kap enni-inni, ingyen hozza-viszi a kocsi, nem fizet az áramért, a fűtésért stb. Lehet, hogy Gyurcsány speciel nem ezért csinálja, mert a nélkül is milliárdos, de része az ösztönvilágának, illetve milliárdos is úgy lett hogy a hatalom azzá tette.
2. Ne keverd össze a létéért küzdő, a havi 100 ezer körüli fizetéséhez képest a világ legdrágább tömegközlekedését elviselni kénytelen pesti utast ezzel a milliárdos körrel. Azokat a bliccelőket én teljesen megértem, és csodálom, hogy még ennél jobban nem lázadtak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!