Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferencnek nincs...

Gyurcsány Ferencnek nincs pénze metrójegyre?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 18:56
1 2 3 4 5
 1/42 anonim válasza:
de van csak pofája nincs felszállni
2010. júl. 12. 19:01
 2/42 anonim ***** válasza:
Tényleg röhej. Én is fel akartam tenni ezt a kérdést. De nem csak ő nem fizetett, hanem a vele együtt utazó teljes mszp-s bagázs sem. Vadai Ágnes azt mondta, nagy volt a kavarodás, ezért nem jutott eszükbe a jegyérvényesítés. Ő úgy könnyített a lelkiismeretén, hogy saját bevallása szerint otthon eltépett egy jegyet. Gyurcsány felajánlotta, hogy pótdíjat fizet.
2010. júl. 12. 19:03
 3/42 anonim ***** válasza:
49%
Elfelejtett lyukasztani, befizeti a pótdíjat, sima ügy.
2010. júl. 12. 19:05
 4/42 anonim ***** válasza:
89%

az hitték ez a metroszexuálisfelvonulás is része a melegfrontnak

xD

2010. júl. 12. 19:07
 5/42 anonim ***** válasza:
Tudtommal fizetett is. :)
2010. júl. 12. 19:08
 6/42 anonim ***** válasza:
90%
Már elnézést, hogy lehet elfelejteni lyukasztani? És mindenki egyszerre felejtette el? Nem erről van szó. Ezek az emberek megszokták, hogy a hatalom kiváltságokkal jár, és eszük ágában se volt fizetni. Csak azt felejtették el, hogy már nincsenek hatalmon.
2010. júl. 12. 19:14
 7/42 anonim ***** válasza:
98%
19:14-nél a pont!
2010. júl. 12. 19:16
 8/42 anonim ***** válasza:
51%

Előző

Én nem akarom gyf-et védeni, de tényleg úgy véled, hogy a fazon ezért nem lyukasztott? Egy milliárdos? Azért indult a választáson, hogy majd soha ne kelljen többet jegyet vennie? Azok, akik miatt a bkv brutális veszteséget termel, nem voltak miniszterelnökök, mégse lyukasztanak.

2010. júl. 12. 19:17
 9/42 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes, hogy naponta olvashatom itt az oldalon, hogy valaki büszkén vállja, hogy bliccel, mégsincs ekkroa hőbörgés. Milyen jogon szóljuk akkor őt meg?
2010. júl. 12. 19:20
 10/42 anonim ***** válasza:

19.17: Teljesen félreérted az üzenetemet, de megpróbálom még egyszer:

1. Igen, a hatalomnak része az ilyen kis pitinek tűnő kiváltság is. Ingyen kap enni-inni, ingyen hozza-viszi a kocsi, nem fizet az áramért, a fűtésért stb. Lehet, hogy Gyurcsány speciel nem ezért csinálja, mert a nélkül is milliárdos, de része az ösztönvilágának, illetve milliárdos is úgy lett hogy a hatalom azzá tette.

2. Ne keverd össze a létéért küzdő, a havi 100 ezer körüli fizetéséhez képest a világ legdrágább tömegközlekedését elviselni kénytelen pesti utast ezzel a milliárdos körrel. Azokat a bliccelőket én teljesen megértem, és csodálom, hogy még ennél jobban nem lázadtak fel.

2010. júl. 12. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!