Breaking! Kriza Ákos Miskolc pplg. Mestere eg. Okok miatt nem indul a választáson. Az Fidesz utód Alakszai Zoltán lesz. Lehet örülni?
Bár én szívemből rühellem a Fidesz egész politikáját és Krizát sem tartottam jó vezetőnek, de "ÖRÜLNI" nem tudok annak, ha valaki beteg.
Kriza magyarázatából kiderült, hogy rákos, és nem tudja felelősséggel vállalni emiatt a városvezetést (azaz nem biztos a saját négy éves túlélésében sem).
Az ilyen élethelyzet szerintem mindig felkavaró, engem megrendített.
Szóval az "öröm" nagyon rossz kifejezés ilyen helyzetben. De igen, azt gondolom, hogy - különösen ellenzéki összefogás esetén - jobb napok jöhetnek Miskolcon, Veres Pál kiváló jelölt!
Csatlakozom a ketteshez. Nyilván borzasztó dolog ha valakinek súlyos betegsége lesz, és senkinek nem szabad ilyet kívánni vagy ezen örülni, én erőt, kitartást és mielőbbi szerencsés gyógyulást kívánok Kriza úrnak.
Ugyanakkor nyilván abból a szempontból lehet örülni, vagy reménykedni, hogy nagyon nem lenne baj ha a Fidesz elveszítene pár nagyobb várost, és most erre Miskolcon van a legnagyobb esélye. Jó lenne ha több város is követné a példáját, és a Fidesz végre bedőlne, elképesztő mértékű kárt és visszamaradottságot okoztak az országnak, magasan ideje lenne már takarítani őket az ország éléről.
# 4-es, ez egy hülye kampányduma, amit azért nyommatnak, hogy a fideszre szavazz.
Bizonyos dolgokat egy megyei jogú várostól, ami megyeközpont is, nem vehetnek el, amit a többi is megkap. Szeged is remekül megvan, MSZP-s polgármesterrel.
Ráadásul ha több nagyváros (Budapest, Pécs, Nyíregyháza) is ellenzéki lesz, az még nagyobb védelmet jelent, hiszen ilyen jelentős városokat nem lehet csoportosan elsorvasztani, bármivel is fenyegetőznek.
A fidesz hatalmát is el kell kezdeni valahol lebontani, s nem kell betojni, ha kint is van hely :-)
Majd májusban lehet 'imádni' Verest.. Majdnem 8000 lesz a bérlet, másfél hónapja ülésezett a közgyűlés és megszavazták, hogy drágulnia kell! Akkor járatritkítás folyamatosan és ezzel még nincs vége..
Múlt héten hétfőn volt a határidő, amikor azt ígérte, hogy önkormányzati óvodáknak, iskoláknak fog maszkokat osztogatni. Na ebből mi valósult meg? Semmi!
Úgyhogy lehet itt fideszezni, dk-ni, stb. Egyik kutya, másik eb! Hülye aki, akármelyiket védi, vagy bedől nekik!
Csak Káli, Kriza legalább nem bújtak álarc mögé, hogy "független" míg Veres minden, csak nem az! Legalább 5 párt volt mögötte felsorakoztatva, úgyhogy erről ennyit.
De várjuk ki a végét, hogy mi lesz, mindenesetre nem vagyok ezzel kapcsolatba se túl bizakodó, sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!