Nem kétszínű, amit ezek a balliberális pártok csinálnak?
Folyton a melegeket reklámozzák,meg a homofóbia ellen harcolnak.
De az nem zavarja őket,hogy a munkásokat kizsákmányolják,sőt.Ezek a Momentumos zsúrpubik kimondottan lenézik a munkásokat.Nem akarnak ezek semmiféle egyenlőséget.
Dehogynem, utálom is a balos pártokat, mint a szart.
Az a legfontosabb nekik, hogy mi van a meleggel meg a migránssal.
A dolgozó ember meg le van szarva.
Az első válaszadó vagyok.
Köszönöm a fidesznek a krumplit és az M1-et, ahol korrupcijó mentes, migiriző és sorosozó hírekről tájékozódhatok naponta. Igaz, hogy az orvoshoz csak 20 év múlva van időpontom, de legalább a kaulaplakátok lekerülnek!
"Igaz, hogy az orvoshoz csak 20 év múlva van időpontom,"
Ezt köszönd a sok segélyen tengődő barátodnak.
Nyugodtan álmodozz tovább, hogy majd svájci egészségügy lesz egy olyan országban, ahol az emberek nagyrésze naplopó, illetve napi 2 doboz cigi bemegy.
Őszintén, mikor reklámozzák folyton a melegeket?
2019. január elseje és a Coca cola ügy között tud nekem valaki valamilyen ellenzéki "reklámot" mutatni nekem a melegekről? Ha már úgy is "folyton" ezt csinálják...
Abszolút szalmabábozás amit csináltok ilyenkor.
A Coca-Cola ki mert rakni egy olyan plakátot, amin szerepel egy meleg pár, ahol még csak nem is kompromittáló pózban vannak, nem falják-nyalják-b*sszák egymást. Tette mindezt úgy, hogy tudta, hogy ebben az országban olyan éjsötét emberek vannak, mint a kérdező, aki szerint "FoLyToN a MeLeGeKeT rEkLáMoZzÁk". Itt hibázott nagyot.
A munkásokat a fityiszed zsákmányolja ki azzal, hogy ha a munkáltatód akar neked egy tízest emelni, akkor minimum 30ezret kell fizetnie, mert állambácsi a k*va nagy ÁFA és adórendszerével nyújtja is a markát.
"De az nem zavarja őket,hogy a munkásokat kizsákmányolják,sőt.Ezek a Momentumos zsúrpubik kimondottan lenézik a munkásokat."
Hát nem tudom, hogy hozzád milyen hírek (nem) jutnak el, de decemberben a "rabszolga-törvény" tüntetéseken én elég sok Momentumos zászlót láttam.
Mert eddig melyik pártot érdekelte valaha is a kizsákmányolt munkás? :D
Még a kormányt se érdekli, fontosabb a nem létező ellenségek elleni harc.
"hogy ha a munkáltatód akar neked egy tízest emelni, akkor minimum 30ezret kell fizetnie, mert állambácsi a k*va nagy ÁFA és adórendszerével nyújtja is a markát."
Hogy a fajtádnak meglegyen a segélye.
"Ezek a Momentumos zsúrpubik kimondottan lenézik a munkásokat.Nem akarnak ezek semmiféle egyenlőséget."
Mondjuk pont a Momentum az a párt, ami felszólalt a kistermelők, kisvállalkozók, átlag munkások mellett. Ők mondták, hogy a jelenlegi kizsákmányoló munkáltató barát munkatörvénykönyv helyett munkavállaló barát munkatörvények kellenek, a szakszervezetek jogait meg kell erősíteni, hogy a dolgozók felszólalhassanak a saját érdekükben, illetve ők mondták, hogy az alacsony keresetű, de dolgozó embereket minél jobban támogatni kell, a munkanélkülieket pedig segíteni kell munkához jutni.
A Momentumnak volt a legjobban kidolgozott választási programja, meglehetősen hosszú volt. Mielőtt szidod őket, kérlek tájékozódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!