Miért baj, hogy Tóbiás József a Kanári szigeteken él?
Ő lesz a következő karaktergyilkolt. A kanárizálással.
Sokat küldenék ám Szent Ilonára egyirányú jeggyel.
"Miért baj, hogy Tóbiás József a Kanári szigeteken él?"
Nem az a baj.
A baj az, hogy ITT van a munkája, elvileg azért indult a választáson 1 évvel ezelőtt és lett parlamenti képviselő, mert ezt akarta csinálni.
A baj azzal van, hogy olyan munkát végez ami nem összeegyeztethető azzal, hogy nem az országban tartózkodik, nem itt él.
Ha csak annyi lenne, hogy ő az mszp elnöke és kintről intézi a dolgait, az akkor csak az mszp tagságra tartozna.
De képzeld el, hogy mondjuk egy fideszes parlamenti képviselő 4-5 hónap alatt csak 2-3 alkalommal jelenik meg a parlamentben, mert nincs is az országban. Nem követelnéd, hogy adja vissza a mandátumát?
Nyugodtan élhet a Kanári szigeteken. Még csak gazdagnak sem kell lennie hozzá, elég ha van olyan munkája amiből ott megélnek. De a parlamenti képviselői feladatait nem tudja onnan ellátni.
Ha az őszi ülésszakon már részt fog venni ahogy jelezte, akkor ennyi, itt vége is a történetnek.
Részemről maradhatna kint is. Nekem nem hiányzott eddig sem ha nem volt ott a parlamentben és mivel az mszp sem szólt rá miatta korábban, nyilván nekik sem volt fontos. Szóval nekem nem baj, mehetne vele a többi is. Megérné hogy kapják a fizetésüket, ha közben nem csinálnak cirkuszt a parlamentből, mint az elmúlt évben.
Szerintem az mszp szavazóinak nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!